5 piese care nu trebuie să lipsească din cutia ta cu bijuterii

5 piese care nu trebuie să lipsească din cutia ta cu bijuterii

5 piese care nu trebuie să lipsească din cutia ta cu bijuterii!

Bijuteriile sunt acele mici obiecte prețioase din aur sau argint pe care orice femeie le adoră. Ele te ajută să-ți definești look-ul și să desăvârșesti fiecare ținută. Prin urmare, sunt importante atunci când dorești să-ți exprimi stilul și personalitatea cu ajutorul lor. Pentru a reuși acest lucru ai nevoie de câteva piese esențiale care nu ar trebui să lipsească din cutia ta de bijuterii. Iată doar câteva din cele mai importante bijuterii pe care ar trebui să le ai mereu la îndemână.

  1. Inelul statement

Inelul statement este o piesă obligatorie, atât pentru domnișoare, cât și pentru doamne. Se poate purta singular pe o mână și prin el însuși faci o declarație a feminității și a încrederii în sine. La o petrecere de tip cocktail sau la o întâlnire office, un inel statement din aur se potrivește cu aproape toate ținutele, rafinează și te va pune în valoare.

  1. Colierul simplu din aur

Orice femeie ar trebui să dețină un colier sau lănțișor, simplu și discret în palmaresul personal al bijuteriilor. Purtat împreună cu un pandantiv este o bijuterie care completează orice decolteu și va da culoare oricărei ținute pe care o adopți. Avantajul acestui colier este că poți agăța de el pandantive și le poți schimba în funcție de context și eveniment.

  1. Cerceii tip candelabru

Acești cercei se folosesc în general la evenimente elegante și cu prestanță. De aceea, este important să deții măcar o pereche deoarece completează și conferă prețiozitate unei rochii de seară. Vei întâlni cerceii candelabru din aur sau cu pietre prețioase strălucitoare, lungi până aproape de umăr sau mai scurți și masivi. Așadar, caută să găsești o pereche care să fie în acord cu stilul tău și personalitatea ta, de preferat din aur și te vor scoate din impas în orice situație.

  1. Brățara

Brățara este o bijuterie care ornează într-un mod delicat și feminin încheietura mâinii. Se poartă încă din cele mai vechi timpuri și sunt încărcate cu mult simbolism. Dacă vei purta o brățară simplă și delicată din aur aceasta va transmite rafinament, însă o brățară mai lată și compactă va transmite siguranță de sine și eleganță. De altfel, există brățări din aur care se pot purta permanent, indiferent de ținută.

  1. Pandantivul

Cu siguranță de-a lungul timpului ai primit cadou un pandantiv sau te-ai îndrăgostit la un moment dat de unul pe care l-ai zărit în magazinele de bijuterii. Sunt obiecte care în timp capătă o mare valoare sentimentală. Ele se găsesc pe piața bijuteriilor în cele mai diverse forme și compoziții. Chiar dacă ai mai multe modele, este suficient unul care să-ți placă în mod deosebit și astfel să-l porți la diferite ținute. Poate reprezenta de multe ori piesa centrală a outfit-ului tău. Pandantivele ascund mistere și o istorie interesantă și poți afla mai multe informații despre ele de pe site-ul britannica.com.

Ca un ultim sfat, nu încerca să aglomerezi cutia ta cu bijuterii. Important este să ai câteva piese principale pe care să le folosești în combinații pentru a colora ținutele tale. De preferat ar fi ca acestea să fie din aur, simple și adaptabile la orice ținută.

Sursa Foto: Lemons and Gin

Articolul 5 piese care nu trebuie să lipsească din cutia ta cu bijuterii apare prima dată în Ciao.ro.

Ciao