A murit Nelu Ploieșteanu! Artistul era în stare gravă din cauza noului coronavirus

A murit Nelu Ploieșteanu! Artistul era în stare gravă din cauza noului coronavirus

Lumea muzicii lăutărești este în doliu. Celebrul Nelu Ploieșteanu a murit la vârsta de 70 de ani. Din nefericire problemele cauzate de noul coronavirus și-au spus cuvântul, iar din păcate artistul a pierdut lupta cu boala. Acesta a fost internat la secția ATI a spitalului Floreasca.

Decesul celebrului interpret de muzică de petrecere a fost anunţat pe reţelele de socializare de Mara Bănică:„Speram să nu primesc niciodată vestea asta… Drum bun, nea Nelu! Să te ierte bunul Dumnezeu şi să-ţi odihnească sufletul în Rai!”, a scris aceasta pe Facebook.

Mai mult decât atât, Bogdan Oprița, purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca, a declarat că Nelu Ploieşteanu a murit în jurul orei 1.00. potrivit libertatea.ro.

Nelu Ploieșteanu a fost în stare gravă la terapie intensivă

Internat la Spitalul Clinic de Urgență „Floreasca” după ce a fost diagnosticat cu noul coronavirus, Nelu Ploieșteanu s-a aflatîn stare gravă. Artistul era intubat cu o saturație a oxigenului de 50% și plămânii grav afectați.

În urmă cu câteva zile, familia sa a lansat un mesaj disperat de ajutor către cadrele medicale ale spitalului, potrivit unui mesaj postat pe Facebook de jurnalista Mara Bănică.

„Acest mesaj este un strigat disperat al familiei catre medicii de la Floreasca, care in ultimele 24 de ore, stresati si obositi pe buna dreptate, nu au gasit calea de a comunica cu fiica artistului, Aneta. În astfel de momente, în care părintele tău se luptă pentru fiecare respirație, ai vrea să dai viata de la tine, doar ca sa traiasca. Dragi cadre medicale, vă e greu de un an de zile în lupta voastră continuă. Dar puțină empatie și o vorbă bună pot schimba enorm starea unui om. Vă mulțumesc!” – a transmis Mara Bănică.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Articolul A murit Nelu Ploieșteanu! Artistul era în stare gravă din cauza noului coronavirus apare prima dată în Ciao.ro.

Ciao