A murit Sergiu Marian, fost jucător la CFR Cluj. A fost găsit în apartamentul lui

A murit Sergiu Marian, fost jucător la CFR Cluj. A fost găsit în apartamentul lui

Fostul jucător de la CFR Cluj, Sergiu Marian, s-a stins din viață la vârsta de 43 de ani. El a fost găsit fără suflare în apartamentul său din cartierul Mănăștur.

Este doliu în lumea fotbalului românesc, după ce fostul jucător Sergiu Marian, de la CFR Cluj, a fost găsit fără suflare în locuința sa din cartierul Mănăștur. Bărbatul de 43 de ani era actual antrenor de fotbal. Potrivit Antena 3, surse spun că fostul fotbalist și-ar fi pus capăt zilelor. El a fost jucător al CFR Cluj în sezonul 1999-2000.

Bărbatul de 43 de ani s-ar fi spânzurat în apartamentul mamei sale, situat în zona Calea Florești, Mănăștur, marți dimineață. Pe rețelele de socializare, pagina Fotbal Cluj CFR 1907 Cluj-Napoca a transmis un mesaj de condoleanțe, după moartea fostului fotbalist.

„Drum lin spre stele, Sergiu Marian! Fostul jucător al echipei noastre, Sergiu Marian, s-a stins din viață marți, 23 februarie, la doar 43 de ani. În aceste clipe grele, clubul CFR 1907 Cluj transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate! Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, este mesajul transmis de oficialii paginii.

Drum lin spre stele, Sergiu Marian!

Fostul jucător al echipei noastre, Sergiu Marian, s-a stins din viață marți, 23…

Posted by Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA on Wednesday, February 24, 2021

Fotbalistul Willy Ta Bi a murit. Avea doar 21 de ani

Ivorianul Willy Ta Bi s-a stins din viață la vârsta de 21 de ani, după ce medicii l-au diagnosticat cu o boală cumplită, și anume cancer de ficat. Tânărul de 21 de ani făce parte din echipa Atlanta, fiind campion al Italiei cu echipa Primavera în anul 2019. Pe rețelele de socializare a fost făcut anunțul trist.

„Împărtăsim cu profundă emoție durerea membrilor familiei pentru moartea prematură a lui Willy Braciano Ta Bi. Campion al Italiei cu echipa Primavera în 2019, el și-a văzut visul sfârșind prea curând… Ciao, Willy, odihnește-te în pace!”, a scris clubul din Bergamo, pe rețelele de socializare, arată Realitatea.net.

Sursă foto: Pixabay

Articolul A murit Sergiu Marian, fost jucător la CFR Cluj. A fost găsit în apartamentul lui apare prima dată în Ciao.ro.

Ciao