Actor celebru, interogat pentru moartea soției sale! Ce s-a întâmplat cu Natalie Wood

Actor celebru, interogat pentru moartea soției sale! Ce s-a întâmplat cu Natalie Wood

În data de 10 februarie, actorul Robert Wagner a împlinit vârsta de 91 ani și există o mare posibilitate ca acesta să fie interogat cât de curând despre moartea soției sale, celebra Natalie Wood. Ea a decedat în urmă cu 38 de ani, iar moartea ei este una misterioasă.

Robert Wagner și Natalie Wood au fost căsătoriți. Recent, cel care a jucat în celebra peliculă ”Titanic” (filmul din 1953), ar putea să fie interogat din nou despre moartea soției sale Natalie Wood, deoarece au apărut noi dovezi în cazul acesteia. În urmă cu 38 de ani, Natalie Wood s-a înecat în largul coastei Catalina, California, însă cazul ei nu a fost niciodată clasificat crimă sau accident. În anul 2011, cazul a fost redeschis și etichetat ca ”suspect”.

„Lacey nu credea că juriul îl va acuza pe Wagner după ce a trecut atât de mult timp şi niciun procuror nu se vrea personaj principal într-un proces care va eşua”, a declarat o sursă, arată Ok! Magazine.

Moartea lui Natalie Wood a fost prevestită! ”Să se ferească de ape întunecate”

Mai întâi, cine era Natalie Wood? Pe numele real, Natalia Nikolaevna Zakharenko, era o tânără care se trăgea dintr-o familie de imigranți ruși. Părinții ei erau foarte superstițioși, iar mama ei a apelat chiar la o prezicătoare pentru a prevedea ce se va întâmpla în viitor. Dar ce a prezis nu era atât de îmbucurător… Natalie Wood a murit fulgerător la vârsta de 43 de ani. Și-a început cariera în actorie la o vârstă foarte fragedă – la 4 anișori deja era în lumina reflectoarelor. Dar cum a ajuns să joace un rol la 4 ani? Mama ei își dorea cât mai multă avere și faimă. În urma fetei a rămas o moștenire mare, mai ales din punct de vedere actoricesc.

Mama ei își dorea foarte tare ca Natalie să devină actriță sau balerină.

Tânăra luase calea actoricească și devenise foarte iubită de public. Familia ei a fost nevoită să părăsească tărâmul rusesc și să se mute. Ulterior, de mică a început să joace. De fiecare dată când trebuia să ”plângă la comandă”, micuța nu putea. Așa că mama ei stătea în spate și îi arăta cum rupe aripile unui fluture. Atunci, micuța începea să plângă.

Ulterior, mama ei apelat la ghicitoare. Prezicătoarea i-a spus că ”va ajunge mare în viață, dar că va trebui să se ferească de ape întunecate”. Dar, din păcate, a fost nevoită să se lupte, la propriu, cu apele adânci.

Era superstițioasă. Dar probabil din cauza mamei, care întotdeauna îi ”șoptea” la ureche lucruri despre viață, superstiții și cum să se poarte. O îndemna, o împingea de la spate să facă lucruri pe care, poate, actrița nu și le-ar fi dorit. În data de 28 noiembrie 1981, Natalie și soțul mergeau cu barca. Soțul ei și un prieten s-au certat, iar dimineața s-a descoperit corpul actriței plutind în apă. Nu se cunoaște exact modul în care a murit – dacă a fost sinuciere, a fost omorâtă sau din accident. Dar destinul ei fusese ”scris” deja…

Sursă foto: captură video Youtube

Articolul Actor celebru, interogat pentru moartea soției sale! Ce s-a întâmplat cu Natalie Wood apare prima dată în Ciao.ro.

Ciao