Adela Popescu: „Eu nu știu dacă cei mici ai mei sunt bine crescuți!”

Adela Popescu: „Eu nu știu dacă cei mici ai mei sunt bine crescuți!”

Adela Popescu și Radu Vâlcan fac parte din categoria oamenilor care-și doresc cu ardoare familie mare. O atitudine care nu este, neapărat, de mirare, dacă ținem cont de faptul că doamna Vâlcan vine dintr-o familie cu 4 copii, ea fiind mezina.

Deja părinții a doi băieței de 4 și 2 ani, cei doi îndrăgostiți se pregătesc să devină părinți pentru a treia oară.
De data aceasta, tot băiat, o veste care l-a inspirat pe tătic să spună: „Nu pot să cred, o să avem patru copii!“.

În toată avalanșa aceasta de emoții și așteptări, Adela Popescu își pune o singură și simplă întrebare: „Cei mici ai mei sunt bine cresuți?”

Adela Popescu: „Acesta este subiectul care mă consumă cel mai mult!”

„Spun cinstit, nu știu asta. Nu știu dacă trebuie să mă gândesc în raport cu normele sociale, deși trebuie să le învețe și pe astea. Nu știu dacă nu cumva trebuie să mă gândesc pe temen lung despre asta și nu cum se comporta acum la restaurant. Nu știu… Acesta este subiectul care mă consumă cel mai mult. Din păcate, greșeala mea este ca nu-mi dau mai mult timp să mă ascult, cred că aș găsi resurse în interiorul meu, resurse și răspunsuri. Pe de altă parte, sunt momente care trec, momente pe care le pierzi. Gata. Au trecut!”, declară Adela Popescu, într-un podcast online.

Mult mai relaxat atunci când vine vorba despre întrebările existențiale în ceea ce privește educația celor mici este Radu Vâlcan. Ca orice tată de familie, bărbatul preferă autoritatea cu care, de multe ori Adela nu este de acord. „Radu îmi spune frecvent să mai las cărțile de parenting și sa revin cu picioarele pe pământ. El este mai autoritar, iar copiii încremenesc!”, conchide vedeta Pro TV.

Adela Popescu: După 2 ani de relație am descoperit că Radu nu e așa perfect

După 5 ani de relație, la mijlocul anului 2015, Adela Popescu și Radu Vâlcan deveneau soț și soție. O nuntă de poveste organizată într-un chalet în mijlocul pădurii, cu doar 60 de invitați.

„Noi ne-am căsătorit după 5 ani de relație. Dacă ne căsătoream după primul, postarea asta ar fi sunat cu totul diferit. M-aș plânge că s-a schimbat mult, că am descoperit că sforăie, că își lasă șosetele pe unde apucă etc. Că așa s-a întâmplat și la noi. După 2 ani de relație am descoperit că Radu nu e așa perfect cum fiecare bărbat pare la început. După 3 m-am obișnuit cu sentimentul, după 4 m-am obișnuit atât de tare încât am avut înțelepciunea să văd că dincolo de nimicurile enervante, calitățile lui sunt uriașe, iar după 5 am știut că nu mai e cale de întoarcere și maxim asumat am luat decizia de a-mi petrece tot restul vieții alături de bărbatul pe care îl cunosc atât de bine cu bune și cu rele, dar pe care îl iubesc fără urmă de îndoială”, spunea Adela Popescu la scurt timp după căsătorie, în 2015, potrivit Unica.

Articolul Adela Popescu: „Eu nu știu dacă cei mici ai mei sunt bine crescuți!” apare prima dată în Ciao.ro.

Ciao