Adina Alberts, acuzații extrem de grave! Medicul nu are încredere în vaccinul anti-COVID: ”Cei care decid să se vaccineze sunt material de studiu”

Adina Alberts, acuzații extrem de grave! Medicul nu are încredere în vaccinul anti-COVID: ”Cei care decid să se vaccineze sunt material de studiu”

Adina Alberts a făcut recent afirmații neașteptate. În cadrul unui interviu medicul estetician a explicat motivele pentru care nu crede în vaccinul împotriva noului coronavirus. Din punctul său de vedere, campania de vaccinare este doar un sstudiu experimental.

Medicul Adina Alberts a fost invitată în platoul emisiunii „Sinteza Zilei”, acolo unde a dezbătut subiectul vaccinării alături de liderul protestelor anti-restricții, Iulian Capsali, medicii Laura Zarafin, dar și Radu Țincu, medic ATI la Spitalul Floreasca.

Astfel, Adina Alberts a explicat faptul că toți cei care acceptă să ne vaccineze sunt materiale de studiu având în vedere că vaccinurile sunt experimentale și în studiu până în 2023, nimeni necunoscând cu adevărat reacțiile adverse. În continuare, medicul a afirmat faptul că oricine spune că această campanie de vaccinare este sigură, de fapt, minte.

„Mă deranjează la vaccin că nu cunoaştem reacţiile adverse la distanţă. Faptul că toţi, absolut toţi suntem cobai. Cei care decid să se vaccineze sunt material de studiu. Faptul că acest vaccin este experimental şi este în studiu până în 2023, toţi suntem materiale de studiu.

Campania de promovare a vaccinării nu a inclus această informaţie. Au apărut medici foarte cunoscuți care au spus că aceasta campanie este sigură şi este o mare minciună”, a spus acesta, potrivit sursei citate.

“Sunt de acord că un vaccin ar putea să ne scoată din pandemie”

Totodată, doctorul Adina Alberts este de acord cu faptul că un vaccin ar putea face virusul să dispară, însă aceasta consideră că este nevoie de un vaccin care să aibă mai puține riscuri.

“Sunt de acord cu faptul că un vaccin care nu ar fi fost obținut prin tehnologia AEN nouă, despre care nu cunoaștem nimic, și dacă noi în România am fi avut acces la un vaccin obținut pe cale tradițională.

Sunt de acord cu ideea că un vaccin ar putea să ne scoată din pandemie, dar să avem acces la un vaccin la care riscurile sunt mai mici pentru că știm tehnologia și metoda tradițională de obținere a vaccinurilor are peste 150 de ani

În China şi India sunt două vaccinuri folosite. Aceste vaccinuri folosesc o proteină Spike obținută nu de către propria noastră celulă musculară și este obținută într-o celulă a unei insecte. Este un mecanism care nu ne face pe noi să producem ceva ce nu ar trebui să producem și anume cu proteina Spike”, a explicat dr. Adina Alberts.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Articolul Adina Alberts, acuzații extrem de grave! Medicul nu are încredere în vaccinul anti-COVID: ”Cei care decid să se vaccineze sunt material de studiu” apare prima dată în Ciao.ro.

Ciao