Adriana Bahmuțeanu, tâlhărită de prietena sa. Vedeta a făcut declarații șocante

Adriana Bahmuțeanu, tâlhărită de prietena sa. Vedeta a făcut declarații șocante

Adriana Bahmuțeanu este cunoscută datorită carierei sale jurnalistice, dar și datorită fostului său soț, Silviu Prigoană. Cei doi au avut o căsnicie controversată, cu multe certuri și împăcări.

În urmă cu câteva zile, Adriana Bahmuțeanu a făcut declarații nemaiștiute din perioada în care era căsătorită cu Prigoană. Celebra brunetă a dezvăluit cum una dintre cele mai bune prietene i-a furat mai multe obiecte valoroase din casă.

„Fostul meu soț este un om foarte bogat. În primul rând, mă loveam de invidia oamenilor, mai ales a unor femeie care credeau că am o viață fără cusur. Erau persoane care veneau să profite. Erau prieteni falși, cei care aveau un interes mai mult sau mai puțin ascuns și care insistau să ne viziteze. Am avut o prietenă foarte bună, eu o consideram cea mai bună. Aveam o garsonieră pe vremea aia și i-am lăsat cheile pentru că trebuia să vină un instalator să facă ceva. Eu am plecat câteva zile din oraș și am rugat-o pe ea, de fapt ea s-a și oferit.

Când am venit acasă, am constatat că îmi lipsesc multe obiecte de valoare. Aveam un lănțișor de aur la care țineam foarte mult și nu era la locul lui”, a spus Adriana Bahmuțeanu.

„Am descoperit după aceea, pentru că am mers glonț la ea acasă, că îmi furase foarte multe lucruri din casă. Haine, icoane, cratițe, tigăi, jumătate din casa mea era la ea. Ea stătuse la mine acasă, pentru că am găsit cearșafurile într-un anumit fel, cineva dormise acolo. Mi-a mărturisit că este într-o situația nasoală și că mi-a folosit apartamentul să stea cu amantul. Pe moment, îmi venea să o omor, dar n-am omorât-o”, a mai spus Adriana.

Cum a trecut Adriana Bahmuțeanu peste divorțul de Silviu Prigoană

Fosta prezentatoare TV a suferit enorm după divorțul de Silviu Prigoană. Aceasta a explicat faptul că a trecut prin tot felul de stări, iar cea mai grea fiind depresia severă.

Am trecut și eu printr-un divorț și am văzut ce ușor te poți lăsa dusă de valul suferinței și să vrei să rămâi într-o depresie cronică și victimizare. Pentru cei care au citit povestea mea, știu că am avut o lungă perioada de confuzie, de razboi personal (ma rafuiam cu mine, de fapt), care de fapt ascundea o depresie severă în urmă divorțului, fiindca mi-a fost greu sa accept si sa imi asum un esec”, a spus vedeta.

În prezent, Adriana Bhmuțeanu a reușit să își găsească liniștea și în momentul în care s-a simțit pregătită și-a făcut o nouă relație și iubește din nou.

”După câțiva ani pierduți în stări de neînțeles mi-am regasit pacea interioara si am ales sa ies din conflict si sa scap de emotiile negative. Mi-am dat seama ca nu se merita pur si simplu sa pierd timp si energie ca sa demonstrez doar ca am dreptate. La urma urmei, intr-o relatie esuata fiecare are partea lui de resposabilitate. Nu dau sfaturi nimanui dar am dorit sa fac aceste precizari fiindca in urma emisiunii despre un celebru cuplu aflat in divort conflictual de aproape doi ani mi-am atras multe comentarii. Nu sunt de partea nimanui iar intrebarea pentru voi este: Unde se termina iubirea si unde incepe ura? Cat de mult iti urasti fostul partener incat sa ii doresti raul cu orice pret? Poate fi asta o dragoste “sanatoasa”?”, a adăugat Adriana Bahmuțeanu.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Articolul Adriana Bahmuțeanu, tâlhărită de prietena sa. Vedeta a făcut declarații șocante apare prima dată în Ciao.ro.

Ciao