Alex Bodi, declarații scandaloase: ”A fost amanta mea trei luni. Nu poți să mă înjuri tu, femeie, de bunica mea!”

Alex Bodi, declarații scandaloase: ”A fost amanta mea trei luni. Nu poți să mă înjuri tu, femeie, de bunica mea!”

Scandalul dintre Alex Bodi și Bianca Drăgușanu este departe de a se fi terminat. Recent, fostul partener al blondinei a făcut declarații scandaloase.

Alex Bodi a ieșit ”la atac” împotriva Biancăi Drăgușanu. Fostul partener de viață al frumoasei blondine a făcut dezvăluiri scandaloase din relația celor doi, după ce au fost făcute publice imaginile cu ea transfigurată. Bărbatul, care fusese reținut de oamenii legii și audiat într-un dosar, a vorbit la televiziune despre relația pe care au avut-o.

“Este vorba de o răzbunare, combinată cu o diversiune. A publicat pozele astea ca să-mi facă mie rău. Dar de ce te trezești să mă ataci acum după patru luni? Ea știe că o doamnă jurnalistă i-a confirmat că nu eu am dat poza. Eu vreau să uit acest război cu ea. Nu am nici o intenție să-i fac rău, plus că nu mă mai interesează persoana ei”, a declarat Alex Bodi la ”Xtra Night Show”.

Bărbatul a recunoscut faptul că și-a lovit fosta parteneră atunci când se aflau la Viena. De asemenea, Alex Bodi a mai mărturisit faptul că frumoasa vedetă ar suferi de anumite tulburări. Bărbatul susține că are anumite videoclipuri cu ea și că ar fi ingerat niște pastile.

“Da, am lovit-o în Viena, avea dreptate atunci, am recunoscut. A existat un conflict între noi doi în 30 septembrie. Trebuie să înțelegi de ce au degenerat lucrurile, din geloziile ei. De ce vrei tu să sari la bătaie? Adică tu sari la mine, eu te opresc și tu după aia spui că ai semne pe mână? Eu am video cu dânsa în anumite ipostaze, pe care nu ar vrea în viața ei să le dau. Când era întinsă pe jos a luat pastile. Sunt mai multe, printre ele și filmarea de la balcon. Ea are tulburări psihice. Zici că te-am bătut și după patru zile ai fugit cu mine în vacanță?

Dacă a făcut dosar penal, asta doar ea știe. Bănuiesc că și-ar fi luat certificat. Dar să vină cu mine în Turcia să se afișeze peste tot cu mine? Femeia asta a fost numai în vacanțe cu mine, avea numai beneficii de pe urma certurilor noastre. Noi ne-am certat de vreo 15 ori și ne-am împăcat. Suntem de râsul lumii. De ce toate relațiile ei au fost lupta din Troia? Ca e ea pâinea lui Dumnezeu?“, a mai spus bărbatul.

Alex Bodi: ”Eu până să divorțez de fosta soție, ea a fost amanta mea trei luni”

Bărbatul a mai mărturisit faptul că Bianca Drăgușanu i-a fost amantă timp de trei luni, înainte ca el să divorțeze de fosta soție.

“Ea nu este în stare să-și asume chestii pe care eu le am cu ea în telefon. Râde de toată lumea. Eu până să divorțez de fosta soție, ea a fost amanta mea trei luni. Noi am semnat un contract că nu are voie să mai vorbească de mine, să mai iasă la tv. Ea nu acceptă că cineva a ababonat-o de tot. Ea Regina României, e vedetă de scandal, o așteaptă paparazzi peste tot, e o vedetă trompetă ea. Nu poți să mă înjuri tu, femeie, de morți și de bunica mea! Dacă mă duc la Marriot și scot lista de la Vuitton, Valentino, până să mă cunoască pe mine bătea vântul la ea în dressing. Daria i le-a pregătit pe toate într-un sac printre care și gențile ei fake, să și le ia”, a mai zis bărbatul, arată Click.

Sursă foto: capturi video Youtube, arhivă CIAO

Articolul Alex Bodi, declarații scandaloase: ”A fost amanta mea trei luni. Nu poți să mă înjuri tu, femeie, de bunica mea!” apare prima dată în Ciao.ro.

Ciao