Alexandra Stan a dat cărțile pe față! Ce făcea artista în Republica Dominicană, atunci când nu o vedea nimeni

Alexandra Stan a dat cărțile pe față! Ce făcea artista în Republica Dominicană, atunci când nu o vedea nimeni

Alexandra Stan a făcut dezvăluiri nemaiștiute despre competiția din Republica Dominicană. Artista a povestit cât de greu a fost să se obișnuiască cu condițiile de acolo, în același timp a răspuns și acuzațiilor fostului său coleg, Zanni, în legătură cu mâncarea pe care ar fi furat-o, dar și ce părere are despre restul Faimoșilor.

Alexandra Stan a fost invitată recent într-o emisiune TV, iar acolo a explicat care a fost principalul motiv în momentul în care a acceptat să meargă la Survivor.

”Voiam să îmi ies din zona de confort, să mă cunoască oamenii așa cum sunt, de asta am participat. Poate nu chiar acum, dar probabil dacă ar trece o perioadă aș vrea să mai particip. Orice om trebuie să aibă o experiență de tipul Survivor, măcar o dată în viață. (…) Eram atât de panicată uneori, îmi era foarte frică de faptul că o să mor. Am plâns foarte mult acolo, cred ca nu o să mai plâng niciodată, au fost toate adunate”, a povestit Alexandra Stan la Teo Show.

Ce făcea artista în Republica Dominicană, atunci când nu o vedea nimeni

Totodată, Alexandra Stan a recunoscut faptul că a furat multă mâncare cât a stat în Republica Dominicană, dar niciodată nu a pus mâna pe cea a colegilor.

”Zanni are un stil un pic mai agresiv și uneori zice niște lucruri care nu au legătură cu subiectul în sine. Nu am furat mâncarea Elenei, dar am furat foarte multă mâncare la Survivor, că asta înseamnă să fii supraviețuitor. Dar niciodată nu am furat de la colegi, ci pentru colegi”, a dezvăluit Alexandra Stan.

De asemenea, vedeta a explicat faptul că a avut multe de pierdut din cauza faptului că a mers în această competiție ”nepregătită” și nu a știut cum să gestioneze unele situații.

”Am cerut de multe ori să merg acasă, dar mi-am lăsat o parte din suflet acolo. Ce este la televizor este doar o mică parte din ce se întâmplă în junglă. Am trecut prin multe în viața mea pentru că nu am știut să fac strategii înainte. Moroșanu este așa, Majda, Jador, ei au mai fost la emisiuni de genul acesta, eu m-am dus cu capul înainte. Mi s-a părut că acești oameni erau falși, îmi spuneau ceva, dar după la cameră ziceau altceva”, a mai susținut Alexandra Stan.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

 

 

 

Articolul Alexandra Stan a dat cărțile pe față! Ce făcea artista în Republica Dominicană, atunci când nu o vedea nimeni apare prima dată în Ciao.ro.

Ciao