Alexandra Stan, dezvăluiri despre cele mai grele momente din copilăria sa: ”Acea perioadă și-a lăsat amprenta asupra formării mele…”

Alexandra Stan, dezvăluiri despre cele mai grele momente din copilăria sa: ”Acea perioadă și-a lăsat amprenta asupra formării mele…”

Alexandra Stan și-a deschis sufletul în fața fanilor săi și a vorbit despre momentele grele din copilăria sa. Artista a dezvăluit ce a făcut-o cel mai mult să sufere când era mică.

Într-un interviu pentru revista Viva, Alexandra Stan a vorbit despre copilărie. Acesta a mărturisit că a suferit pentru că tatăl său era mai mult plecat.

”Tata era vaporean, 25 de ani a fost mai mult plecat. Pe când eu aveam 21 de ani, el a ieșit la pensie pe caz de boală. Noi am crescut fără el, au fost perioade când pleca și câte opt luni de acasă. Nu era aproape niciodată acasă de sărbători. Era greu. Mama era mâna de fier în casă. Noi am judecat-o în acea perioadă, dar a fost o mamă iubitoare. Cele mai grele momente erau despărțirile, când mergeam la gară să-l ducem pe tata, plângeam și eu, și sora mea. Sufeream teribil amândouă. Îi ceream mereu să nu mai plece”, a mărturisit vedeta.

”Am constatat mai târziu că acea perioadă și-a lăsat amprenta asupra formării mele, ca om. Mi-am dat seama după incidentul cu Marcel Prodan, când eram la terapie, că lipsa tatălui cumva m-a adus în acel punct. Am ajuns în postura de victimă pentru că tot timpul căutam figura paternă”, a mai spus artista.

Sora Alexandrei Stan, mărturisiri sincere despre artistă

Sora vedetei a făcut dezvăluiri sincere despre Alexandra Stan, în momentul în care aceasta se afla încă în competiție și a explicat faptul că unele persoane și-au făcut o impresie greșită despre ea.

”Am plâns toți. Am plâns atât de tare și atât de supărată am fost că în momentul acela a trebuit să treacă prin asta. Mi-am dat seama cât de tare suferă, mi-am dat seama că este reală, că nu este niciun soi de truc de a impresiona publicul cu plânsete. Adică se și vede că plânge de la un moment dat Zanni i-a și zis: ‘plângi urât’. Plânge cum simte. Am plâns toți. Și eu, și mama, și fata mea. Toți am suferit cu ea. Pentru că știm prin ce a trecut.

Nu cred că a trecut peste momentele acelea. Drept urmare reacția ei de acum din competiție…nu cred că poți să treci. Numai cine trece prin asta poate să înțeleagă. A făcut terapie și a spus tot timpul asta..și că fără terapie nu avea cum să depășească momentul. Dar au rămas acolo rănile, drept urmare, nu suportă violența de niciun fel, nici fizică, nici verbală. 

Este o fire puternică pentru că dacă n-ar fi fost nu ar fi putut să treacă printre atâtea, prin câte a trecut de-a lungul anilor. Dar are și ea sensibilitatea ei pusă bine acolo și ea are foarte mare încredere în oameni. Are tot timpul așteptări de la oameni.

Crede că dacă ea oferă sinceritate  și afecțiune, oamenii îi vor întoarce, lucru care nu ni se întâmplă niciunuia în viața de zi cu zi.  Au fost și momente cu Georgiana, când s-a văzut că a compătimit-o de fiecare dată și mergea după ea să o liniștească când ceilalți îi vorbeau urât. Dar pe altă parte Georgiana o nominaliza…”a povestit Andreea, sora cântăreței, potrivit wowbiz.ro.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Articolul Alexandra Stan, dezvăluiri despre cele mai grele momente din copilăria sa: ”Acea perioadă și-a lăsat amprenta asupra formării mele…” apare prima dată în Ciao.ro.

Ciao