Alexia Eram de la America Express, fără haine pe internet! Fotografia pe care o vrea ștearsă, deși a fost postată de mama ei, Andreea Esca

Alexia Eram de la America Express, fără haine pe internet! Fotografia pe care o vrea ștearsă, deși a fost postată de mama ei, Andreea Esca

Alexia Eram de la America Express, fără haine pe internet! Fotografia pe care o vrea ștearsă, deși a fost postată de mama ei, Andreea Esca. Copiii Andreei Esca, cea mai longevivă prezentatoare de știri de la ProTV, sunt acum noile vedete ale show-ului „America Express” de la Antena 1.

Aris Melkior Eram și Alexia Eram au cunoscut de mici gustul celebrității, prin prisma mamei lor, iar acum, la vârsta de tineri adulți, au intrat pe cont propriu în atenția telespectatorilor, curioși să le urmărească parcursul în competiția „America Express”.

Între Alexia Eram și fratele ei, Aris Eram, este o diferență de vârstă de 3 ani. Deși au o personalitate diferită, relația lor este una aropiată, ceea ce le-a și permis să facă echipă în această aventură.

Cum și-a întâlnit Andreea Esca marea iubire

Dincolo de pupitrul știrilor, Andreea Esca a fost mereu o familistă convinsă și a reușit să-și clădească o familie frumoasă, alături de soțul ei.
Andreea Esca și-a cunoscut iubirea vieții sale la sfârșitul anilor ’90 și își aduce aminte că a fost dragoste la prima vedere. Însă doar pentru ea.

„L-am văzut aşa de frumos şi am întrebat o prietenă cine este băiatul acesta. Lavinia Sârbu, fosta soţie a lui Adrian Sârbu, se ocupa de vestimentaţia noastră la Pro TV pe vremea aceea şi mi-a zis: „Ştiu eu, stă cu noi pe stradă, sacourile voastre le facem la fabrica unde lucrează el. Vrei să ţi-l prezint? Îl cheamă Alexandru”. Da, îi zic. L-a chemat şi am început să vorbim. Mi-a spus că e francez. El era directorul fabricii. Lucra acolo pentru că tatăl lui îl cunoştea pe omul care avea această fabrică.”, a povestit Andreea Esca de-a lungul timpului despre prima interacțiune cu Alexander Eram.

A urmat o perioadă de câteva luni și multe tatonări între jurnalistă și tânărul francez sosit la București, până când au format un cuplu, iar din acel moment au fost nedespărțiți.

Familia pe care și-au clădit-o împreună este una cu adevărat specială, iar acest lucru se observă și la fotografiile de sărbători postate de vedetă, alături de rudele lor, atât din România, cât și din Franța.

Andreea Esca a pozat semi-nud, la cea de-a doua sarcină

Puțini își mai aduc aminte de una din ședințele foto memorabile la care a participat Andreea Esca. Se întâmpla în anul 2003, atunci când știrista era însărcinată cu  fiul ei, Aris.

Dovadă că cei doi copii ai săi au fost de mici obișnuiți cu lumina reflectoarelor, o face și această fotografie. Andreea Esca a pozat aproape goală și și-a arătat burtica de gravidă acoperită doar de un cearșaf, atunci când era însărcinată cu fiul ei. Alături de ea a fost chiar Alexia, care avea doar 3 ani în acea perioadă.

Iată că anii au trecut, iar Alexia a prins gustul celebrității, iar tânăra se bucură în prezent de un succes fenomenal pe rețelele sociale, scrie demamici.ro.

Alexia Eram a studiat la Londra și se bucură de succes din postura de influencer

La vârsta de 23 de ani, Alexia are o comunitate online de peste 730.000 de urmăritori pe Instagram și de peste 267.900 de urmăritori pe TikTok.

Pasionată de tot ceea ce înseamnă industria fashion, fiica Andreei Esca a urmat și cursurile unei facultăți de specialitate din Marea Britanie – UCA Epsom Fashion.
Părinții, dar și fratele ei, i-au fost alături în ziua absolvirii și au mers cu toții până la Londra pentru a-i fi alături la festivitatea de premiere.

Articolul Alexia Eram de la America Express, fără haine pe internet! Fotografia pe care o vrea ștearsă, deși a fost postată de mama ei, Andreea Esca apare prima dată în Ciao.ro.

Ciao