Alin Oprea, față în față cu fosta soție la tribunal. Artistul vrea cu orice preț să divorțeze

Alin Oprea, față în față cu fosta soție la tribunal. Artistul vrea cu orice preț să divorțeze

Alin Oprea și Larisa au avut prima înfățișare la tribunal, în procesul de divorț. Artistul își dorește cu orice preț să își încheie socotelile cu fosta parteneră și să își continue viața alături de femeia cu care este în prezent.

După 22 de ani de căsătorie, Alin Oprea și fosta lui parteneră, divorțează. Deși inițial, cei doi soți au declarat faptul că separarea lor va fi una pașnică, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată, iar totul a degenerat într-un scandal fără precedent.

Acum, divorţul lor se dispută în instanță, iar prima înfăţişare a procesului a avut loc pe azi, 15 februarie.

”Am de gând să prezint toate dovezile de care dispun”

Alin Oprea a făcut declarații despre momentele prin care trece acum. Acesta este hotărât să scoată toate dovezile pe care le are împotriva fostei soții, pentru a demonstra care este cu adevărul și cine a fost de vină pentru că s-a ajuns la separare.

”Am de gând să mă prezint și să prezint toate măsurile și toate dovezile de care dispun, să avem cu toții parte de un proces din toate punctele de vedere, să nu fie nimeni neîndreptățit, vreau ca toată lumea să plece cu zâmbetul pe buze. În sufletul meu procesul s-a încheiat, eu sunt divorțat de mult”, a spus Alin Oprea, citat de spynews.ro.

Totodată, artistul a vorbit și despre relația pe care o are cu cei doi copii din mariajul cu Larisa, pentru că de-a lungul timpului au apărut în spațiul public tot felul de speculații.

”Ei n-au vorbit cu mine, eu mi-am dorit să vorbesc întotdeauna, n-am reușit niciodată, nu mi s-a răspuns. Eu nu pot decât să le accept alegerile și să merg mai departe în felul meu”, a afirmat cântărețul.

Alin Oprea a mai ținut să precizeze că își asumă tot ceea ce a făcut: ”Eu îmi recunosc relațiile, greșeliile, îmi asum! Eu azi am apărut cu iubita mea într-un frumos articol în presă, eu n-am nimic de ascuns, eu sunt un om transparent”.

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Articolul Alin Oprea, față în față cu fosta soție la tribunal. Artistul vrea cu orice preț să divorțeze apare prima dată în Ciao.ro.

Ciao