Amalia Năstase, dezvăluiri despre lupta cu kilogramele: ”Am zis: bă, dacă rămân așa?”

Amalia Năstase, dezvăluiri despre lupta cu kilogramele: ”Am zis: bă, dacă rămân așa?”

Amalia Năstase a făcut declarații despre cum a reușit să scape de kilogramele în plus. Fosta soție a lui Ilie Năstase s-a confruntat mulți ani cu această problemă, însă datorită ambiției sale în prezent are o siluetă de invidiat.

În cadrul emisiunii Teo Show, Amalia Năstase a dat câteva sfaturi prețioase doamnelor și domnișoarelor care își doresc să slăbească.

Vedeta a povestit faptul că a scăpat de 32 de kilograme într-un an, însă drumul până acolo nu a fost deloc ușor.

„Ziarele au scris că sunt obeză, ceea ce era adevărat. Mă dureau genunchii, coatele de la apa reținută. Când te îngrași, reții apă. Am născut și nu am putut să mai slăbesc. Nu puteam să-l mai țin pe Tomiță în brațe. Mâncarea nu e totul în viață. În doi ani de zile, am mâncat de două ori zahăr. Eram un om slab închis în corpul meu gras, era horror. Am zis: bă, dacă rămân așa? Deja îmi luam numai haine largi ca să mă acopăr. Nu am vrut să slăbesc brusc, ca să nu-mi cadă fața”, a declarat Amalia Năstase.

Totodată, vedeta a recunoscut că ar mai vrea să slăbească câteva kilograme: ”Nici acum nu sunt mulțumită cum arăt. Mai trebuie să slăbesc vreo 4-5 kilograme. Urmez o dietă care imită postul negru. Slăbești 4-5 kilograme în 5 zile. Numai cu ajutorul unui nutriționist am reușit să slăbesc. Altfel nu se poate!”.

Cu ce s-a ocupat Amalia Năstase înainte să devină celebră

Vedeta nu a avut întotdeauna o viață ușoară. Amalia Năstase și-a construit o carieră în timp și povestește că încă de la vârsta de 16 ani a început să muncească pentru a-și vedea dorințele îndeplinite.

„Nu exista să am un ban și să stea mai mult de un sfert de oră în buzunar la mine, de asta m-am și angajat.

Mi-am luat vreo trei joburi pe la 16 ani că nu se putea. Predam engleză la o grădiniță, făceam sampling cu flyere pe la mașini, băgam în cutiile de scrisori ale caselor tot felul de oferte promoționale și țin minte că aveam 5 lei pe zi. Erau puțini bani. După 18 ani făceam sampling cu țigări. Banii se duceau pe farduri, pe blugi.

Strângeam bani și mă duceam la Unirea și îmi luam o pereche de blugi”, a declarat, pentru Libertatea, Amalia Năstase.

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Articolul Amalia Năstase, dezvăluiri despre lupta cu kilogramele: ”Am zis: bă, dacă rămân așa?” apare prima dată în Ciao.ro.

Ciao