Amalia Năstase și-a dezvăluit secretele! Ce face vedeta pentru a se menține în formă

Amalia Năstase și-a dezvăluit secretele! Ce face vedeta pentru a se menține în formă

Amalia Năstase este luată drept exemplu de multe doamne datorită faptului că acum are un stil de viață sănătos. Fosta soție a lui Ilie Năstase a reușit să slăbească multe kilograme, iar pe lângă acest lucru a dezvăluit recent ce face pentru a se menține în formă și pentru a-și ascunde vârsta.

Amalia Năstase și-a dezvăluit secretele. În cadrul unei emisiuni de televiziune, aceasta a explicat doamnelor care o admiră ce face încă de când avea 27 de ani pentru a avea un ten aproape perfect.

„Fac cam o dată pe lună câte o procedură, fie că e acest laser, fie că sunt anumite vitamine pe care le folosesc, diverse curățări. Îmi fac botox. Asta e rutina mea de la 27 de ani, ca să nu am foarte multe riduri”, a explicat vedeta, potrivit spynews.ro.

Mai mult decât atât, Amalia Năstase a confirmat faptul că este de acord cu intervențiile estetice.

„Sunt foarte de acord cu operațiile estetice. Am un ochi mai căzut. Am întrebat și mi s-a zis că nu e atât de pronunțată lăsarea pleoapei superioare în așa fel încât să poate fi făcută o operație, dar în condiții ideale aș face-o. Și cred că asta va fi cea pe care o s-o fac în cinci ani de acum încolo”, a spus ea.

Cu ce s-a ocupat Amalia Năstase înainte să devină celebră

Vedeta nu a avut întotdeauna o viață ușoară. Amalia Năstase și-a construit o carieră în timp și povestește că încă de la vârsta de 16 ani a început să muncească pentru a-și vedea dorințele îndeplinite.

„Nu exista să am un ban și să stea mai mult de un sfert de oră în buzunar la mine, de asta m-am și angajat.

Mi-am luat vreo trei joburi pe la 16 ani că nu se putea. Predam engleză la o grădiniță, făceam sampling cu flyere pe la mașini, băgam în cutiile de scrisori ale caselor tot felul de oferte promoționale și țin minte că aveam 5 lei pe zi. Erau puțini bani. După 18 ani făceam sampling cu țigări. Banii se duceau pe farduri, pe blugi.

Strângeam bani și mă duceam la Unirea și îmi luam o pereche de blugi”, a declarat, pentru Libertatea, Amalia Năstase

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Articolul Amalia Năstase și-a dezvăluit secretele! Ce face vedeta pentru a se menține în formă apare prima dată în Ciao.ro.

Ciao