Andra Măruță rememorează amintiri! Ce nu știai despre copilăria artistei

Andra Măruță rememorează amintiri! Ce nu știai despre copilăria artistei

Cântăreața Andra este una dintre cele mai apreciate din țara noastră. Frumoasă, talentată, mereu cu zâmbetul pe buze, Andra reușește de fiecare dată să aducă zâmbete pe chipurile oamenilor atunci când susține concerte și chiar și când vorbește despre viața personală, familie, copilărie.

Andra Măruță a avut o copilărie foarte frumoasă. Chiar artista a mărturisit câteva secvențe minunate pe care le-a avut cu tatăl ei, după ce a ascultat un cor de bărbați la ”Românii au Talent” și care i-au provocat nostalgie. Pe cântecul din folclorul românesc, Andra obișnuia să adoarmă în copilărie, arată Cancan.

”Foarte frumos. Mie îmi aduce aminte de copilărie pentru că este cântecul pe care tata mă adormea. Pentru mine a devenit un cântec de leagăn și chiar mă gândeam dacă mai aveți un loc liber și pentru tata, vă propun să îl luați și pe el. Nu e departe, o oră și jumătate, două până la Negreni”, a spus Andra.

Florin Călinescu a continuat discuția: ”Partea bună e că acele vremuri au trecut, cântecul nu mai are obiectul muncii de atunci. Dar trebuie să rămână viu pentru jertfa de atunci. Vă dați seama ce adevăr trăit a fost acolo? Acum, după 100 de ani, trebuie să facem un lucru la fel de greu: să ținem țara întreagă. Și o să o ținem cumva”.

Andra: Când vreodată, în viața asta, aveam eu șansa ca eu să cânt și ei să fie în spatele meu?

„Killing Me Softly a fost printre primele piese pe care le-am cântat. Era Cerbul de Aur, iar în fiecare an la Cerbul de Aur erau invitați. Câteodată nimereai să vină invitații ăia mari. Boyz II Men, de exemplu, au venit la Nopțile Albe de la ARO și am cântat ceva de la Mariah Carey. Mamă, pe hol repetam și în spatele meu erau cei de la Boys II Men.

Au venit, m-au pupat: măi, fetiță, câți ani ai, cum de cânți tu așa? Eu îi ascultam pe ei, mi s-a părut un vis. Când vreodată, în viața asta, aveam eu șansa ca eu să cânt și ei să fie în spatele meu? A fost foarte tare”, a declarat Andra la Românii au Talent.

Sursă foto:

Articolul Andra Măruță rememorează amintiri! Ce nu știai despre copilăria artistei apare prima dată în Ciao.ro.

Ciao