Andreea Bănică și-a anulat un concert din cauza problemelor de sănătate. Ce s-a întâmplat cu artista

Andreea Bănică și-a anulat un concert din cauza problemelor de sănătate. Ce s-a întâmplat cu artista

Andreea Bănică a avut probleme de sănătate în ultimele săptămâni. Din acest motiv, artista a fost nevoită să anuleze și un concert online pe care îl aștepta de ceva timp.

Andreea Bănică și-a îngrijorat fanii după ce a anunțat că nu poate să susțină concertul online pe care îl programase cu ceva timp în urmă. Deși de-a lungul carierei sale s-a mai confruntat cu astfel de probleme, de această dată artista nu a putut să își onoreze evenimentul.

 „Mă pregătesc pentru eveniment, sper că și voi sunteți pregătiți. Pentru cei care spun că viața artiștilor este ușoară, ei bine nu este ușoară deloc. Este foarte frumoasă, într-adevăr, cu suișuri și coborâșuri, cum m-am simțit săptămâna trecută. După cum știți, m-am simțit extraordinar de rău și nu am mai putut să țin acest concert. Deși, eu țineam concertele mele indiferent cum, cu temperatură, nu vă spun… Important e că astăzi sunt bine, mi-am revenit repede și am fugit să mă aranjez”, a spus Andreea Bănică pe Instagram.

”M-au amuzat mesajele unora dintre voi”

După ce Andreea Bănică a anunțat faptul că nu poate să susțină concertul din cauza unor stări generale de rău, au început dezbateri în mediul online pe tema acestui subiect. Astfel, mulți dintre admiratorii cântăreței s-au întrebat dacă vedeta este însărcinată.

Frumoasa blondină a vorbit despre acest subiect și a explicat ce se întâmplă, de fapt, cu ea.

„M-au amuzat mesajele unora dintre voi care m-ați întrebat dacă sunt însărcinată. Nu sunt. Nu mai este cazul. Au trecut ani mulți, avem doi copii minunați pentru care trebuie să alocăm tot timpul și atenția din lume. Cu cât ai mai mulți copii cu atât se înjumătățește timpul petrecut cu ei și pentru ei… și cu siguranță nu le poți acorda atenția necesară. Eu văd cum este la noi. Mi se pare că niciodată nu suntem sufcient de mult cu ei”, a mai Andreea Bănică.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Articolul Andreea Bănică și-a anulat un concert din cauza problemelor de sănătate. Ce s-a întâmplat cu artista apare prima dată în Ciao.ro.

Ciao