Andreea Marin, declarații sincere despre unul dintre foștii săi parteneri: ”Cineva mai dornic să iasă în față…”

Andreea Marin, declarații sincere despre unul dintre foștii săi parteneri: ”Cineva mai dornic să iasă în față…”

Andreea Marin a făcut dezvăluiri despre fostele sale căsnicii în cadrul unui interviu. Prezentatoarea TV a dat de înțeles că unul dintre bărbații cu care a avut o relație a vrut să profite de celebritatea sa.

Andreea Marin a fost întotdeauna sinceră în legătură cu lucrurile care s-au întâmplat în viața sa, fie că au fost bune…sau nu. Recent, vedeta a făcut dezvăluiri nemaiștiute despre căsniciile sale.

„Toți bărbații din viața mea m-au luat deja ca o femeie de carieră. Nu am avut mari probleme din punctul acesta de vedere. Nici cele bune, nici cele rele din relațiile mele nu s-au întâmplat din cauza carierei. Nu au avut legătură unele cu altele.

Ba chiar dimpotrivă, au ajutat pe celălalt în unul dintre cazuri. Mă refer la cineva mai dornic să iasă în față, ca să spun așa și nu o putea face prin propriile forţe, așa că a făcut-o căţărându-se pe umerii mei”, a spus vedeta de televiziune, potrivit revistei Elle.

Totodată, Zâna Surprizelor a vorbit și despre mariajul cu Ștefan Bănică Junior, dar și despre primul său partener de viață, potrivit tacataca.ro.

”Am avut și relația cu tatăl copilului meu, în care amândoi eram persoane cunoscute și acolo a fost un fel de a privi lucrurile. Am avut și relația de început, de la 18 ani, când eu creșteam și mă dezvoltam ca persoană publică și am avut tot sprijinul în acea relație. Ne-am despărțit pentru că la un moment dat vedeam diferit viitorul, dar voi avea mereu recunoștință față de acest prim om din viața mea”, a completat aceasta.

Cine este bărbatul despre care se spune că ar fi agresat-o pe Andreea Marin. Declarații făcute de un apropiat al familiei

Andreea Marin a fost agresată de unul dintre bărbații din viața ei. Speculații care au tot ajuns la opinia publică de-a lungul timpului peste care, însă, până acum a planat un aer de mister. Zilele trecute, unul dintre apropiații Andreei Marin, făcea mărturisiri tulburătoare despre chinurile prin care a trecut vedeta TVR în timpul mariajului cu bărbatul pe care l-a luat de soț în anul 2005.

”Știu că o jignea şi o umilea pe Andreea Marin pe unde apuca. El, când nu mai avea replică în faţa ei, începea şi o umilea. Şi dacă ea îi răspunde la jigniri, pac!, o lovea. Deci, toţi prietenii ştiau, dar nimeni nu a spus nimic până acum. Dacă ar fi tăcut şi nu ar fi ieşit cu minciunile acelea la Antenă, probabil că nu aş fi spus niciodată că o bătea pe nevastă-sa. Dar aş vrea să ştie lumea cât de ipocrit este!”, povestește sursa citată.

În plus, bărbatul completează: „El, ca să îmi răspundă mie, a făcut interviul ăla în care şi-a băgat familia în faţă. I-am făcut de atâtea ori morală, eu, între patru ochi. Sunt amănunte nesemnificative. Am văzut-o plânsă. Săraca, era o victimă. Plângea de faţă cu noi, am văzut-o de nenumărate ori plânsă şi când venea acasă spunea că divorţează. Problemele cu agresivitatea faţă de Andreea au fost dintotdeauna. Am fost într-o vacanţă la Madrid în 2007. Ei s-au căsătorit în 2005. Eu cu Simona am fost la muzee şi Andreea era singură pe stradă, plângea. El era la sală, îl durea în fund!”.

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Articolul Andreea Marin, declarații sincere despre unul dintre foștii săi parteneri: ”Cineva mai dornic să iasă în față…” apare prima dată în Ciao.ro.

Ciao