Artistul Ion Chriac a murit de ziua lui. Fiica lui vorbise cu el la telefon cu puțin timp înainte: ”Imediat după ce am închis apelul…”

Artistul Ion Chriac a murit de ziua lui. Fiica lui vorbise cu el la telefon cu puțin timp înainte: ”Imediat după ce am închis apelul…”

Artistul Ion Chiriac s-a stins din viață chiar în ziua în care el a împlinit vârsta de 58 de ani. Bărbatul a murit pe 20 februarie 2021. Cu puțin timp înainte, vorbise la telefon cu fiica lui.

Este doliu în lumea artistică din România, după ce Ion Chiriac s-a stins din viață. Bărbatul a murit chiar de ziua lui când împlinea vârsta de 58 de ani. Cu puțin timp înainte ca acesta să intre în stop cardio-respirator, vorbise la telefon cu fiica lui.

O anchetă a fost demarată, după ce bărbatul a murit subit. Artistul Ion Chiriac ar fi intrat în stop cardio-respirator, însă informația nu a fost confirmată oficial. În ziua în care împlinea 58 de ani, bărbatul vorbise la telefon cu mai multe persoane, ultima fiind fiica lui.

”Astăzi, 20 februarie, tăticuțul meu a împlinit 58 de ani. L-am sunat cu toții, i-am cântat, ne-am împărtășit iubirea. Imediat după ce am închis apelul, Dumnezeu a ales să îl primească în Veșnicie (stop cardio-respirator). Toata ființa mea e distrusă momentan și în șoc, de aceea vă rog din inima, dacă ajungeți pe la Sfânta Biserică, aprindeți o lumânare, pentru ca sufletul lui să fie în Lumină.

Pentru tatăl, omul și marele artist Ioan Chiriac, jumătatea «Frații Chiriac» vă mai rog să nu îi uitați muzica. A bucurat mii de copii, zeci de mii de oameni care mergeau la Cenaclul Flacăra. Să-i păstram vie amintirea, datorită lui cânt și exist pe acest pământ”, a scris Ioana Andreea pe Facebook, arată Spynews.

Familia, distrusă de durere după moartea artistului

Soția lui este îndurerată după moartea artistului Ion Chiriac. Bărbatul se afla la Ghermănești în momentul în care ar fi intrat în stop cardio-respirator.

”A murit Ion al meu! Nu se poate să moară chiar de ziua lui. A plecat la Ghermănești, acasă, și s-a dus chiar de ziua lui”, a declarat soția cântărețului, potrivit vremeanoua.ro.

”Astăzi (n.r.: 20 feb), în jurul orei 12, am fost solicitați să intervenim la un caz în localitatea Ghermănești. Echipajul cu medic ajuns la locuința indicată nu a mai putut face nimic altceva decât să constate decesul unui bărbat de 58 de ani, fără a se mai impune manevrele de resuscitare”, a declarat medicul Dan Ungureanu, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean Vaslui.

Sursă foto: captură video Youtube

Articolul Artistul Ion Chriac a murit de ziua lui. Fiica lui vorbise cu el la telefon cu puțin timp înainte: ”Imediat după ce am închis apelul…” apare prima dată în Ciao.ro.

Ciao