Așa era îmbrăcat, de fapt, Dorian Popa când a fost prins drogat la volan. FOTO

Așa era îmbrăcat, de fapt, Dorian Popa când a fost prins drogat la volan. FOTO

Dorian Popa a fost aspru judecat după ce a fost prins drogat la volan. Mai ales că artistul le povestea tinerilor despre efectele negative ale substanțelor interzise și îi sfătuia să nu încerce așa ceva sub nicio formă. Imediat după ce a fost oprit în trafic de către oamenii legii s-a tot vehiculat că Dorian Popa avea doar lenjeria intimă pe el. Iată cum au stat lucrurile, de fapt.

Pe 27 octombrie, Dorian Popa a fost oprit în trafic de polițiști. Artistul era la volanul bolidului său de lux  și prezenta suspiciuni că s-ar fi drogat. S-a vehiculat că a fost prins în ”fapt” doar în lenjerie intimă, dar nu a fost așa! Dorian Popa era îmbrăcat și într-un halat de casă și avea pantofi sport în picioare.

”Dorian Popa nu a fost oprit de colegii noștri de la Serviciul Rutier Ilfov pentru că aceasta conducea îmbrăcat doar în chiloți”, scria în comunicatul transmis de Europol. Imaginile din seara respectivă sunt însă grăitoare!

Așa era îmbrăcat, de fapt, Dorian Popa când a fost prins drogat la volan (sursa FOTO: stirileprotv.ro)

În urma testării cu aparatul din dotare a reieșit prezența unor substanțe psihoactive. Ulterior, artistul a fost dus pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a consumului de substanțe interzise. La câteva zile după ispravă, Dorian Popa a plecat din țară pentru a face conținut nou dedicat fanilor săi pe platforma de Youtube, acolo unde are milioane de urmăritori.

Dorian Popa, mesaj pentru fani

După ce a venit rezultatul raportului INML, care a arătat că Dorian consumase canabis, artistul a decis să le transmită un mesaj fanilor.

Și-a cerut scuze public, asta după ce a recunoscut că a consumat canabis. Dar, spune el, acest lucru s-ar fi întâmplat cu câteva zile înainte să fie oprit de polițiști. Deși știa că rezultatul la Drugtest poate ieși pozitiv chiar și după mai mult timp, Dorian Popa s-a urcat la volan.

„Vreau să îmi cer scuze tuturor celor care mă urmăresc, care își încep dimineața cu vloggurile mele. Am greșit indiscutabil la vârsta și experiența pe care o am. Îmi pare nespus de rău. Prin ceea ce am făcut am dat un exemplu negativ și prin ceea ce urmează vă spun că nu vreau să mă scuz, ci doar să relatez contextul în care s-a întâmplat. Nu mă scuz, îmi asum pe deplin consecințele acțiunilor mele. Recunosc, am consumat canabis, nu în ziua în care am fost oprit de poliție, ci am consumat, lucru pe care, așa cum v-am spus, îl regret, mai ales pentru că eram conștient că poți ieși pozitiv la această substanță chiar și după câteva zile”, a spus Dorian Popa într-un videoclip postat pe YouTube.

Dorian Popa își cere scuze public

Dorian Popa le-a mărturisit fanilor că a făcut o greșeală enormă. De obicei, el apela la ajutorul șoferului său, dar în seara respectivă n-a mai ținut cont de situația în care se afla și a preferat să urce el la volan. Artistul spune că a fost copleșit de problemele din ultima perioadă și simțea nevoia să se relaxeze.

„Procesul meu idiot de gândire a fost că aveam o plecare din țară pentru filmări programată de mult la care nu voiam să mă duc și știți foarte bine că îl am ca șofer pe Edi, Edi care m-a condus la toate concertele din țară și când am avut problema cu genunchiul și tot așa (…) O greșeală flagrantă pe care mi-o asum. Deși eram lucid, încadrarea în lege era aceeași. Am simțit, poate mai mult ca oricând, nevoia de relaxare, de liniște, după o perioadă agitată cu terminarea renovărilor și toate lucrurile pe care le știți din viața mea publică. Plus, un lucru din viața privată pe care nu am vrut să îl fac public, și anume despărțirea de Babs. Toate astea m-au copleșit și poate au contribuit la greșeala tâmpită pe care am făcut-o, dar, repet, nu am nicio scuză”, a mai spus artistul.

SURSA FOTO: Social Media

Articolul Așa era îmbrăcat, de fapt, Dorian Popa când a fost prins drogat la volan. FOTO apare prima dată în Ciao.ro.

Ciao