Bianca Comănici, lovitură dură pentru fostul iubit, Livian: ”Cel mai bine este să se ocupe legea”

Bianca Comănici, lovitură dură pentru fostul iubit, Livian: ”Cel mai bine este să se ocupe legea”

Scandalul dintre Bianca Comănici și Livian de la Puterea dragostei este departe de a se fi terminat. După ce tânărul și-a acuzat fosta iubită de infidelitate și a publicat pe rețelele de socializare mai multe înregistrări și conversații dintre ei doi, bruneta a luat o decizie neașteptată.

Bianca Comănici a făcut declarații incrdibile despre fostul său iubit. Bruneta a răbufnit pe rețelele de socializare și a explicat că luat legătura cu un avocat pentru a deschide un proces împotriva lui Livian.

„Oameni buni, pot să spun că în sfârșit m-am trezit și eu. Am zis să las bunătatea deoparte pentru că deja nu se mai poate, deja este prea mult. Cel mai bine este să se ocupe legea. După cum știți, nu pot să decid eu ce și cum se va întâmpla după ce voi merge la avocat, pentru că deja am stabilit o întâlnire.

O să merg, bineînțeles, până în pânzele albe. M-am săturat de tupeul și nesimțirea unora, așa că sper să nu ne vedem acolo unde nu trebuie. Mesajul nu este doar pentru persoanele care îmi fac rău în prezent, și anume aduc prejudicii asupra imaginii mele, voi ține cont de fiecare persoană are încearcă să îmi facă rău pentru că acum am afla că așa clipind din degete poți contacta un avocat, îți prezinți cazul, iar din ce am înțeles eu este că legile sunt destul de dure.

Să aveți grijă pe viitor cu mine pentru că sunt pusă pe fapte! Sunt sătulă de toți neismțiții și tupeiștii”a declarat Bianca Comănici, la InstaStory.

Ce a spus Bianca după ce Livian a acuzat-o de infidelitate

„Vreau să vă arăt și să vă dau un sfat tuturor fetelor care au fost mințite, șantajate, înșelate, tâlhărite și așa mai departe. O să vă arăt niște mesaje pe care le-am scris eu acum doi ani de zile, să vedeți cum intuiția mea îmi spune aniște lucruri și inima îmi cerea altceva. Am ținut cont de inimă, în loc să țin cont de rațiune. În momentul în care am purtat discuția aia, aveam în jur de 3-4 luni, se vede că era în noiembrie și vorbeam cu admina mea care îmi era și încă este prietenă.

Pentru că e mai matură, eu am încercat să îi cer un sfat. Cei care se întreabă de ce am postat asta, noi femeile și oamenii în general de multe ori simțim, dar ne gândim că poate suntem prea paranoici. Însă, se pare că tot ce am intuit cândva se adeverește pe zi ce trece tot mai mult.

De aceea trebuie să fiți atente, fetelor, în mod special. Sunt fel și fel de oameni, actori fără cursuri, sunt născuți să plângă la comandă sau se prefac că te iubesc ca să câștige bani pe urma voastră, fel și fel de alte lucruri materiale sau alte interese. Sfatul meu este că atunci când simțiți, renunțați! Ați văzut și voi din exterior că părea relația perfectă și că multe persoane s-au regăsit în povestea noastră pentru că unul dintre ei era actor și celălalt avea sentimente sincere. Dacă vorbim despre dovezi, dovezi am cu sutele: mesaje, poze, fel și fel. Aș putea să închid gura multora, însă n-am de ce. Eu nu vreau să îmi spăl rufele în public. Pot să scriu și o carte „Cum am fost mințită un an de zile”, în fiecare zi…”a declarat Bianca Comănici, la InstaStory.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Articolul Bianca Comănici, lovitură dură pentru fostul iubit, Livian: ”Cel mai bine este să se ocupe legea” apare prima dată în Ciao.ro.

Ciao