Bianca Drăgușanu, acuzată că a încercat să se sinucidă: ”A luat pastile. Am găsit-o leșinată”

Bianca Drăgușanu, acuzată că a încercat să se sinucidă: ”A luat pastile. Am găsit-o leșinată”

Dezvăluiri șocante! Alex Bodi, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu, a făcut declarații șocante la TV. Bărbatul susține faptul că fosta sa parteneră ar fi încercat să își facă rău, luând pastile.

Alex Bodi a făcut declarații șocante într-o emisiune de televiziune, vorbind despre Bianca Drăgușanu, fosta sa parteneră. Bărbatul susține faptul că ea ar fi ingerat pastile și ar fi fost găsită de un prieten și de el zăcând pe jos, în casă. De asemenea, Alex Bodi susține faptul că știe mult mai multe lucruri pe care nu vrea să le spună: „Ea neagă că a luat pastile și că a leșinat. Am găsit-o cu un prieten leșinată pe jos în casă. A zis că a plâns și că a adormit pe jos. Sunt mai multe lucruri pe care nu vreau să le divulg”.

Alex Bodi a recunoscut că a lovit-o pe Bianca Drăgușanu

Bărbatul a recunoscut faptul că și-a lovit fosta parteneră atunci când se aflau la Viena. De asemenea, Alex Bodi a mai mărturisit faptul că frumoasa vedetă ar suferi de anumite tulburări. Bărbatul susține că are anumite videoclipuri cu ea și că ar fi ingerat niște pastile.

“Da, am lovit-o în Viena, avea dreptate atunci, am recunoscut. A existat un conflict între noi doi în 30 septembrie. Trebuie să înțelegi de ce au degenerat lucrurile, din geloziile ei. De ce vrei tu să sari la bătaie? Adică tu sari la mine, eu te opresc și tu după aia spui că ai semne pe mână? Eu am video cu dânsa în anumite ipostaze, pe care nu ar vrea în viața ei să le dau. Când era întinsă pe jos a luat pastile. Sunt mai multe, printre ele și filmarea de la balcon. Ea are tulburări psihice. Zici că te-am bătut și după patru zile ai fugit cu mine în vacanță?

Dacă a făcut dosar penal, asta doar ea știe. Bănuiesc că și-ar fi luat certificat. Dar să vină cu mine în Turcia să se afișeze peste tot cu mine? Femeia asta a fost numai în vacanțe cu mine, avea numai beneficii de pe urma certurilor noastre. Noi ne-am certat de vreo 15 ori și ne-am împăcat. Suntem de râsul lumii. De ce toate relațiile ei au fost lupta din Troia? Ca e ea pâinea lui Dumnezeu?“, a mai spus bărbatul.

Sursă foto: capturi video Youtube

Articolul Bianca Drăgușanu, acuzată că a încercat să se sinucidă: ”A luat pastile. Am găsit-o leșinată” apare prima dată în Ciao.ro.

Ciao