Bianca Drăgușanu, atac dur la adresa lui Gabi Bădălău: ”Uite că dacă știam că…”

Bianca Drăgușanu, atac dur la adresa lui Gabi Bădălău: ”Uite că dacă știam că…”

Bianca Drăgușanu a lansat un atac la adresa lui Gabi Bădălău, bărbatul alături de care s-a fotografiat în Dubai recent, cel care i-a fost partener Claudiei Pătrășcanu. ”Înțepăturile” au venit în urma unor discuții care au în centrul atenției niște partide de amor.

Frumoasa vedetă a avut o reacție dură la adresa lui Gabi Bădălău, fostul partener al Claudiei Pătrășcanu. Pe rețelele de socializare, Bianca Drăgușanu a postat o imagine în dreptul căreia a scris ”#3la10lei”, făcând referire la noaptea în care fostul iubit a plecat acasă cu alte trei femei, domnișoare alături de care s-a distrat într-un club de fițe, arată Cancan.

“Ați văzut ce s-a întâmplat aseară în oraș? Cică au fost promoții 3 la 10 lei. Te duci la un restaurant și îți iei un suc, și îți mai dă trei gratis ,și poți să le iei cu tine acasă. Așa se întâmplă la promoție. Uite că dacă știam că e promoție ieșeam și eu în oraș”, a spus ea pe o filmare.

Fosta amantă: ”De ce ți-ai dat soția afară din casă, și o chinui ca pe hoții de cai?”

“Ești distrus, micuțule! Bețiv, drogat, impotent și, în curând, și falit! Te mai scoteai cu doi-trei lei la câte probleme aveai cu DNA. Eu cred că e abia începutul. Nu mă mai amenința tu pe mine, penibilule, pe mine. Stai să vezi cât râd cu mama de țiganca de mă-ta la TV, că tot vorbești de mame. O să mă mai certe un pic că m-am băgat în cârd cu țiganii. Dar mai mult de atât, nu mă pun la mintea ta. Mai mult decât să nu ai familie și copii, ăsta necaz.

La Bălăceanca vreau să te văd! Copii pot să am oricând, numai să vreau. Și-au dorit și își doresc mulți, chiar și tu, umflatule! Ai uitat când te rugai de mine? Și eu voi avea grijă de ei, cu siguranță, nu ca tine, gunoiule. Pentru mine ești pușculiță cu mărunțiș, ești nebun? Așa bogătaș ca tine… râsule. Mi-ar fi mare rușine în locul tău. Tu te vezi bărbat? De ce ți-ai dat soția afară din casă, și o chinui ca pe hoții de cai? Pateticule. Cred că ți-au luat prafurile mințile, săracul de tine”, a spus femeia.

Sursă foto: capturi video Youtube, Arhivă Ciao

Articolul Bianca Drăgușanu, atac dur la adresa lui Gabi Bădălău: ”Uite că dacă știam că…” apare prima dată în Ciao.ro.

Ciao