Buchete de flori și aranjamente florale de primăvară

Buchete de flori și aranjamente florale de primăvară

Luna Martie aduce noi începuturi atât în natură cât și în viețile noastre. Începem un nou ciclu al vieții sărbătorind și prețuind femeia pentru că ea însăși înseamnă viață. Primăvară poate fi descrisă doar ca anotimpul culorilor, al emoțiilor pozitive și al parfumurilor imbietoare.

Tot din luna Martie încep să apară pe piața noi buchete cu flori si aranjamente florale care bucură privirile și inimile celor dragi. Astfel, o florarie Bucuresti, Maison d’Or, ti-a pregatit o selecție de cadouri ideale, indiferent de sărbătoare. Florile se dăruiesc din cele mai vechi timpuri, iar acest obicei nu s-a demodat. Astfel, cu ajutorul acestei florării ai posibilitatea de a oferi buchete de flori inedite și aranjamente florale spectaculoase femeilor importante din viața ta. Nu uită că, Maison d`Or îți pune la dispoziție opțiunea de livrare rapida de flori în Bucuresti, așadar acum e momentul perfect pentru a face o femeie să zâmbească.

Buchete de flori și aranjamente florale de primăvară

Primele flori care îți vin în minte atunci când te gândești la primăvară sunt lalelele. Acestea sunt foarte populare sezonul acesta și se regăsesc în multe culori care compun buchete inedite. Un buchet de lalele poate fi oferit persoanei iubite,  mamei sau altor femei importante din viața ta. În funcție de culoarea pe care o are, fiecare lalea transmite câte un mesaj specific. Spre exemplu, lalele roșii sunt reprezentantele iubirii adevărate, lalele galbene exprima optimismul, bucuria și încrederea, iar lalelele albe reușesc sa transmită mesaje de prețuire, dar sunt  și o modalitate bună de a-ți cere scuze. Pentru a impresiona o femeie specială alege un buchet de flori compus din lalele albe și lalele roșii sau unul monocrom.

Pentru femeile care iubesc parfumurile puternice și culorile intense, zambilele sunt cu siguranța alegerea potrivită. Aceste flori sunt reprezentantele primăverii și sunt preferate pentru formă de clopoței mult îndrăgită, parfumul intens și nuanțele cromatice diverse care se regăsesc în culori de indigo, purpuriu, corai, ciclam sau alb. Zambila denotă iubirea sinceră, fără gelozie, credință și încrederea, tinerețea și bucuria. Astfel, în această perioada ai oportunitatea de a alege un buchet de zambile sau un aranjament floral care să le conțină.

Aranjamentele florale sunt menite să impresioneze, dăruind altceva decât clasicul buchet de flori. Acestea atrag privirile și stârnesc zâmbete datorită materialelor din care sunt create, dar și a elementelor pe care le conțin. Astfel, aranjamentele florale pe care le regăsești la Maison d’Or îți vor aduce primăvară un casă, prin frumusețea lor spectaculoasă. Elegante, aranjamentele florale pot conține o mare varietate de flori, de la lalele delicate și iriși gingasi, la frezii parfumate și trandafiri proaspeți. Toate florile sunt montate pe un burete umed care le oferă longevitate.

Bucură-te de magia primăverii chiar în casa ta. Mai mult decât atât, în această perioada îți poți decora propria casă sau propriul birou cu flori colorate frumos și împrospătează aerul cu un parfum minunat.

 

Articolul Buchete de flori și aranjamente florale de primăvară apare prima dată în Ciao.ro.

Ciao