Care au fost ultimele cuvinte ale lui Mihai Constantinescu. Fosta soție a dezvăluit ce i-a spus cu câteva ore înainte să moară!

Care au fost ultimele cuvinte ale lui Mihai Constantinescu. Fosta soție a dezvăluit ce i-a spus cu câteva ore înainte să moară!

Mihaela Constantinescu, fosta soție a regretatului artist Mihai Constantinescu a făcut dezvăluiri incredibile despre ultima conversație pe care a avut-o cu acesta. Deși cei doi au divorțat în urmă cu mai mulți ani, relația lor a rămas extrem de bună.

Mihai și Mihaela Constantinescu au trăit o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi au divorțat în anul 2003, după ce fosta parteneră a artistului l-ar fi surprins cu o altă femeie. Cu toate acestea, cei doi au continuat să aibă o frumoasă relație de prietenie și s-au ajutat la nevoie.

Moartea acestuia a lăsat un gol imens în sufletul Mihaelei, care spune despre fostul său partener că a fost cel mai important bărbat din viața sa, după tatăl său.

„Am pierdut cel mai important bărbat din viața mea, după tatăl meu. A plecat o energie care nu poate fi înlocuită cu nimeni și cu nimic. Am trăit împreună cea mai frumoasă perioadă a vieții noastre, tinerețea. Ne-am iubit enorm”, a declarat fosta soție.

Care au fost ultimele cuvinte ale lui Mihai Constantinescu

Chiar și pe patul de spital, Mihai Constantinescu a vrut să vorbească cu prima lui soție. Mihaela a făcut declarații emoționante pentru Impact.ro, despre ceea ce au vorbit înainte ca artistul să se stingă din viață.

„Am vorbit de mai multe ori în acea zi. La ultimul telefon, mi-a spus că dacă lucrurile legate de sănătatea lui nu se ameliorează, el va pleca. Am simțit atunci că se va întâmpla ceva grav, dar nu m-am gândit nici măcar o secundă la moarte. Am continuat să mă rog, așa cum am făcut tot timpul, sperând într-un miracol”a adăugat Mihaela Constantinescu.

Cum a fost momentul in care Mihai Constantinescu a murit

„Toate asistentele erau cu șervețele la ochi și plângeau, era jale lângă Mihai, pe lângă pat, nu mai știam ce să facem. La un moment dat ni s-a părut că respiră, Simona a zis că nu e mort…groaznic, mi-a rămas o imagine tristă, dar am avut onoarea să-l cunosc. Mi-a spus că vrea să îl cunun, că vrea să o ducă pe Simona la altar.

Nu mă gândeam vreodată că o să am cinstea și onoarea să le pun cununiile pe cap. Simona a stat la căpătâiul lui până în ultima clipă, e un om deosebit. Simona a avut a doua casă la spital, a stat ore întregi. Am pierdut un om deosebit! Toate melodiile lui au fost de dragoste, de flori, de copii, avea o blândețe”, a spus Marilena Adam.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Articolul Care au fost ultimele cuvinte ale lui Mihai Constantinescu. Fosta soție a dezvăluit ce i-a spus cu câteva ore înainte să moară! apare prima dată în Ciao.ro.

Ciao