Care este numele real al lui Carmen FIT. Cât costă programul ei de slăbit

Care este numele real al lui Carmen FIT. Cât costă programul ei de slăbit

Carmen Fit, pe numele ei adevărat Carmen Sorban, este una dintre cele mai ”vânate” antrenoare din România, fiind preferată de numeroase vedete pentru rezultatele excepționale pe care le oferă după antrenamentele cu ea. 

Rezultatele femeilor care lucreză cu ea sunt atât de spectaculoase, încât uneori stârnesc suspicini. Singurele „secrete” din spatele acestor transformări sunt: muncă, ambiția, determinarea și încrederea totală în ea.

Antrenoarea are mii de urmăritori pe paginile sale de socializare, care îi urmăresc atent rezlizările, dar și dietele și exercițiile pe care le publică.

”Sunt pasionată de sport de mică.  Am practicat tenis de câmp până la vârsta de 17 ani. În urmă cu peste 10 ani m-am apucat de fitness. Pe vremea aceea nu există niciun curs acreditat în România, așa că am început să fac cursuri online și în străinătate, pentru mine, pentru că pur și simplu acest domeniu mă fascina!

Apoi am descoperit Fitness Scandinavia, am urmat cursul de antrenor personal și cel de tehnician nutriționist, iar după aceea am participat la aproape toate workshop-urile care s-au ținut. Toate acestea m-au conturat că antrenor personal!”, povestea Carmen despre începuturile sale în domeniul fitnesului, într-un interviu pentru fitness-scandinavia.ro

”Povestea mea a început cu mulți ani în urmă. Am intrat în sala de fitness și pur și simplu am simțit  că sunt  făcută pentru asta! Am petrecut câțiva ani în sală antrenându-mă, apoi am luat decizia să mă fac antrenor personal și mi-am propus să ajung foarte departe”, mai spune Carmen.

Munca asiduă, cheia succesului

„Pot să spun că mi-am creat un stil al meu. Îmi place foarte mult să lucrez funcţional, atât pentru slăbire, cât şi pentru masă musculară… contrar unor <colegi> intrigaţi că nu lucrez pe aparate. Clienților încerc să le dau încredere, să îi conving că putem face orice împreună. Este incredibil cum se poate schimba, transforma, modela un om într-o lună. Nu neapărat fizic, ci şi psihic! Şi ce mă diferenţiază de ceilalţi antrenori? Simplul fapt că îmi pasă mai mult de clienţi, decât de mine. Nu am sâmbătă, nu am duminică, că este zi sau noapte. Fetele ştiu că îmi pot scrie!”, povestește Carmen.

O zi din viața antrenoarei

„Cum arată o zi normală din viaţă mea? Mă trezesc în fiecare dimineaţă la 5, iar la ora 7 sunt prezentă în sală şi îmi fac antrenamentul. Apoi încep cu fetele până la ora 12/13,când am pauză de masă! Fug acasă, mănânc şi petrec o ora-două cu fetiţă mea, iar apoi mă reîntorc la sală şi mai ajung acasă la ora 21.00. Am oră după oră, fără pauză, de aceea am 3 mese principale şi două gustări. Mănânc foarte sănătos de 14 ani, sunt atentă la alimentaţie, însă din păcate mereu pe fugă! Cel mai mult îmi plac fructele de mare, dacă m-ai pune să aleg între o prăjitură şi o porţie de creveţi, aş alege clar… creveţii!”, spune Carmen.

Cât costă programul de slăbit al lui Carmen Fit

Deoarece este atât de bine cotată, prețurile antrenoarei nu sunt tocmai pentru orice buzunar. Însă, contra unei sume destul de mari pentru un salariat obișnuit, programul de slăbire și tonifiere conceput de Carmen Fit promite clienților: transformare corporală, obiceiuri culinare sănătoase și energie și vitalitate.

În planul de slăbit, care costă 600 de euro, este inclus:

  • Plan personalizat de antrenamente
  • Plan personalizat de dietă
  • Urmărirea progresului (săptămânal)
  • Chat privat prin WhatsApp pentru întrebări
  • Suport întrebări și răspunsuri prin WhatsApp
  • Ajustarea dietei în funcție de progres (dacă este necesar)
  • Înlocuiri punctuale diverse alimente – Gratuit
  • Modificare meniu dieta la cererea clientului + €100

Sursa foto: Facebook Carmen Sorban 

Articolul Care este numele real al lui Carmen FIT. Cât costă programul ei de slăbit apare prima dată în Ciao.ro.

Ciao