Cât costă jeleurile cu prosecco și aur vândute în cofetăria Danei Nălbaru din Otopeni: „Rezultatul este pe măsura muncii depuse”

Cât costă jeleurile cu prosecco și aur vândute în cofetăria Danei Nălbaru din Otopeni: „Rezultatul este pe măsura muncii depuse”

Dana Nălbaru a decis în 2021 să o ia de la zero într-un domeniu pe care mulţi nu s-au gândit că l-ar putea alege pentru că nu avea nicio legătură cu profesia ei. Fosta solista a trupei Hi-Q are o pasiune pentru bucătărie pe care a transformat-o într-o afacere de succes. Alături de soţul ei, a deschis o cofetărie în Otopeni. Mai mult, vedeta a lansat un sortiment inedit de prăjituri și de torturi. Iată ce preţuri au jeleurile cu prosecco și aur.

Dana Nălbaru şi-a schimbat radical viaţa în ultimii ani. A renunţat la muzică şi s-a apucat de afaceri. A reuşit să aducă în România un concept nou, mai exact cele mai premiate bomboane din Europa. Prăjiturile și torturile se produc în laboratorul de cofetărie pe care Dana îl deține în Otopeni, dar se pot comanda şi online.

Dana Nălbaru şi-a deschis o cofetărie în Otopeni

Dana Nălbaru: „Prăjiturelele sunt făcute în laboratorul nostru”

Brandul se numește „Gold Prosecco Bears”. Aceste jeleuri cu prosecco și aur comestibil de 24 de karate pot fi achiziționate la prețul de 49 de lei pentru o cutie de 85 de grame, conform site-ului oficial al afacerii.

De asemenea, o cutie de 90 de grame de bomboane fine este disponibilă la prețul de 29 de lei, în timp ce varianta de 200 de grame costă 59 de lei.

„Pe mine mă cheamă Daniela Alina, așa că am numit prăjiturelele Daline, sunt făcute în laboratorul nostru. Cineva se mira că ‘aia de la Hi-Q face reclamă’ unor prăjiturele. Normal, doar sunt ale mele și mă mândresc cu ele, deoarece sunt foarte bune. Rezultatul este pe măsura muncii depuse timp de șase luni pentru definitivarea gustului și a texturii. După renunțarea la cariera muzicală am ales să mă ocup de educația copiilor noștri și sunt foarte mândră de felul în care ei s-au format. În ultimul an, însă, datorită faptului că ei au crescut și nu mai e necesar să le fiu alături în permanență m-am concentrat pe realizarea unor proiecte deosebite, în care am investit foarte mult suflet și pasiune”, a explicat Dana Nălbaru pe Instagram.

Rețetă de jeleuri cu aur și prosecco!

„În timpul unei vacanțe în Danemarca, Danei i-a venit ideea creării unei colecții deosebite de bomboane pentru oameni și locuri dragi, pentru că felul în care te simți într-un anumit loc se transformă în amintiri prețioase pentru fiecare dintre noi. Cred că o cutie deosebită de bomboane este un mod perfect de a-i spune unei persoane cât de importantă este pentru tine și în același timp îi amintește că nu o vei uita niciodată”, spunea Dragoș Bucur, în comunicatul de presă de la lansare.

 

Sursă foto: social media

Articolul Cât costă jeleurile cu prosecco și aur vândute în cofetăria Danei Nălbaru din Otopeni: „Rezultatul este pe măsura muncii depuse” apare prima dată în Ciao.ro.

Ciao