Cătălin Botezatu, declarații neașteptate despre Bianca Drăgușanu: ”Are picioare frumoase, ca bețele de la troleu”

Cătălin Botezatu, declarații neașteptate despre Bianca Drăgușanu: ”Are picioare frumoase, ca bețele de la troleu”

Cătălin Botezatu și Bianca Drăgușanu au o relație specială de foarte mulți ani. Celebrul designer a făcut recent dezvăluiri neașteptate despre blondină, dezvăluind totodată cât de mult o apreciază pentru omul care a devenit.

Cătălin Botezatu a fost întotdeauna un bărbat asumat care a spus lucrurilor pe nume. În ceea ce privește relația lui cu Bianca Drăgușanu, acesta nu s-a ferit niciodată să recunoască faptul că aceasta va rămâne mereu în sufletul său. Designerul mărturisește faptul că o admiră pentru că este o persoană care a creat multe controverse de-a lungul timpului, dar și pentru faptul că a reușit să treacă peste multe episoade urâte din viața ei.

Cătălin Botezatu, declarații neașteptate despre Bianca Drăgușanu

În cadrul unui interviu pentru playtech-impact , designerul a fost rugat să facă un top trei al femeilor fatale din România, iar spre surprinderea multora, Bianca Drăgușanu ocupă locul trei.

Mai mult decât atât, juratul de la ”Bravo, si stil” a și explicat de ce îi acordă blondinei ”medalia de bronz”.

” Când va afla (Bianca Drăgușanu, n.r.), mă va suna instant, mă va face cu ou și cu oțet. Dar, ea știe că sentimentele mele pentru ea vor fi veșnice, până la capăt, și că va putea conta pe mine. Are picioare lungi, frumoase, ca bețele de troleu.

Are multe operații estetice, dar nu aberante, nu e o păpușă gonflabilă, cum zic oamenii răi. Nu și-a scos coastele, nu și-a lungit picioarele, și-a pus sâni și și-a reparat dantura. Am pus-o pe locul al treilea pentru că exagerează cu buzele, nu sunt pentru mărirea exagerată, cum e cazul ei, nu-mi place. Da, și Bianca și-a mărit și posteriorul, chiar dacă și înainte arăta bine. Acum arată însă și mai bine, așa că «Trăiască cine i l-a mărit!»”a spus Cătălin Botezatu, pentru Playtech-Impact.

”Bianca a trecut prin cea mai spectaculoasă transformare a unei vedete din show-biz. La început, a fost «Blonda lui Bote». Mă bucur că, în timp, a putut deveni și altcineva, a învățat multe și de la mine, dar și de la viață. Bianca este o mamă bună, o femeie de afaceri pricepută, face lucruri de calitate, a evoluat. Și-a făcut banii ei, din reclame, din imagine, din atelierul de creație, în care muncește foarte mult. Oamenii sunt răi, când o critică”, a mai spus Cătălin Botezatu, pentru Playtech-Impact.

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Articolul Cătălin Botezatu, declarații neașteptate despre Bianca Drăgușanu: ”Are picioare frumoase, ca bețele de la troleu” apare prima dată în Ciao.ro.

Ciao