Cătălin Măruță, dezvăluiri despre perioada în care a fost infectat cu noul coronavirus: ”Această boală este atât de contagioasă…”

Cătălin Măruță, dezvăluiri despre perioada în care a fost infectat cu noul coronavirus: ”Această boală este atât de contagioasă…”

Cătălin Măruță a fost infectat cu noul coronavirus la începutul lunii trecute. Deși a făcut tot posibilul pentru a se proteja, virusul nu l-a ocolit. Recent, în cadrul unui interviu, acesta a vorbit despre perioada de izolare.

Atât prezentatorul TV, cât și membrii familiei sale au fost infectați cu COVID-19. Într-un interviu pentru revista Viva Cătălin Măruță a vorbit despre experiența neplăcută prin care a trecut.

”Ca să fim în siguranță, pentru că eu totuși merg la studio zilnic și intru în contact cu un număr de oameni, ne testam des. În dimineața unei zile de vineri, Andra spunea că simte că o ia o răceală. Ne-am făcut un test rapid și a ieșit negativ la amândoi. În aceeași seară, ne-am testat din nou și a ieșit pozitiv. Am testat și copiii: la Eva a ieșit pozitiv, iar la David, abia după câteva zile, timp în care a stat izolat de noi în casă. Sincer, abia aștepta să fie și el pozitiv, ca să nu mai stea separat de noi. Apoi au urmat cele 14 zile de izolare și… telemuncă!”, a spus Cătălin Măruță.

”Această boală este atât de contagioasă că, pur și simplu, nu ne-am putut feri de ea”

Acesta a explicat totodată, faptul că a încercat să se protejeze, însă boala este foarte contagioasă, iar un moment de neatenție te poate costa destul de scump.

”Nu am fost anunțați de o persoană cu care am fost în contact că s-ar fi îmbolnăvit, ne-am testat mereu doar ca să fim siguri. Însă deja sunt atât de multe cazuri, încât este foarte greu să mai urmărești traseul contractării virusului. Noi ne-am luat măsuri de precauție, ca toată lumea, Andra și copiii au stat mai mult acasă, iar eu am lucrat în condiții speciale, dar această boală este atât de contagioasă că, pur și simplu, nu ne-am putut feri de ea”, a explicat el.

Mai mult decât atât, Măruță a vorbit și despre soția sa. Acesta a explicat cu ce simptome s-a confruntat și Andra: ”Din fericire, nu am avut o formă de COVID cu simptome severe. M-am simțit relativ obosit, am avut dureri musculare și, timp de 4-5 zile, nu am avut gust și miros… Andra s-a simțit de parcă ar fi fost răcită sau gripată, a fost obosită, răgușită, a și tușit, dar toate simptomele i-au trecut în câteva zile, la fel și mie. Vocea ei nu a avut de suferit, din fericire, iar eu nu am slăbit, din păcate…”.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Articolul Cătălin Măruță, dezvăluiri despre perioada în care a fost infectat cu noul coronavirus: ”Această boală este atât de contagioasă…” apare prima dată în Ciao.ro.

Ciao