Cauza morții lui Nelu Ploieșteanu. Ce scrie în raportul medicilor legiști

Cauza morții lui Nelu Ploieșteanu. Ce scrie în raportul medicilor legiști

Cauza morții lui Nelu Ploieșteanu. Trupul neînsuflețit al artistului va fi ridicat astăzi de către familie. Medicii legiști au întocmit raportul, după ce familia a cerut să i se mai facă un test, pentru a vedea dacă acesta a murit din cauza noului coronavirus.

Conform Cancan, medicii legiști au analizat cauza decesului artistului Nelu Ploieșteanu. Restatul testului a fost făcut la Institutul de Cercetare Cantacuzino. În urma raportului emis de medici, Nelu Ploieșteanu era infectat cu noul coronavirus atunci când a murit. Familia a cerut necropsia, după ce apropiații au susținut că el s-ar fi vindecat de virus. Cântărețul va fi înmormântat la Cimitirul Străulești 2, unde se află și Mihăiță, fiul lui care a murit în 2018, la vârsta de 32 de ani.

Piatra funerară era pregătită, iar numele său este inscripționat pe aceasta. Familia va ridica în cursul acestei zile trupul neînsuflețit al artistului și va fi înmormântat potrivit procedurii Covid-19. Acesta va fi dus direct la groap, fără slujbă în biserică.

Nelu Ploieșteanu a fost în stare gravă la terapie intensivă

Internat la Spitalul Clinic de Urgență „Floreasca” după ce a fost diagnosticat cu noul coronavirus, Nelu Ploieșteanu s-a aflat în stare gravă. Artistul era intubat cu o saturație a oxigenului de 50% și plămânii grav afectați. În urmă cu câteva zile, familia sa a lansat un mesaj disperat de ajutor către cadrele medicale ale spitalului, potrivit unui mesaj postat pe Facebook de jurnalista Mara Bănică. Celebrul Nelu Ploieșteanu a murit la vârsta de 70 de ani în noaptea de 2 aprilie. Bogdan Oprița, purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca, a declarat că Nelu Ploieşteanu a murit în jurul orei 1.00.

Nelu Ploieșteanu va fi înmormântat lângă fiul său

Mihăiță, regretatul fiu al artistului de muzică de petrecere Nelu Ploieșteanu, s-a stins din viață în 2018 și a fost înmormântat în Cimitirul Străulești 2. Artistul și soția lui, Elena, i-au făcut un loc de veci superb pe care-l îngrijesc cu mare atenție. Elena, mama băiatului, merge săptămânal la mormânt să pună flori, jucării noi, să aprindă lumânări și să curețe marmura. Femeia suferă îngrozitor și încă nu poate accepta ideea că fiul ei pe care l-a îngrijit cu multă dragoste și cu care s-a chinuit enorm, s-a stins.

Băiatul lui Nelu Ploieșteanu s-a stins  în 2018, la 32 de ani, după o lungă suferință. Mihăiță a venit pe lume perfect sănătos, dar un vaccin i-a cauzat suferința, după cum a declarat Elena, în anii trecuți. De la vârsta de două luni, Mihăiță a fost diagnoticat cu tetrapareză spastică și encefalopatie, el fiind paralizat.

Sursă foto; arhivă Ciao

Articolul Cauza morții lui Nelu Ploieșteanu. Ce scrie în raportul medicilor legiști apare prima dată în Ciao.ro.

Ciao