Caz rar prin burghezia Capitalei: un fiu de milionar chiar știe să fie fidel! Andrei Sota ”trage” un lungmetraj romantic cu iubita lui

Când ești fiu de milionar și foarte talentat pe treaba ta, îți permiți ca din când în când să pui personalul pe primul loc. Cumva, în această ipostază câștigătoare se află Andrei Sota, cel despre care cu toții știm că a regizat documentarul „Toxic”, cel care analizează, studiază şi desfiinţează alimentele moderne plecând de la teoriile profesorului Mencinicopschi.

Zilele trecute, fiul Danei Sota a fost fotografiat de colegii noștri, paparazzi CIAO.RO, în timp ce-și plimbă iubita, romantic, prin parc. Vibe-ul celor doi este atât de personal încât natural ne ducem cu gândul la faptul că cei doi curând se vor așeza la casa lor. După o plimbare relaxantă în parc, cei doi amorezi „parchează” într-o terasă, înfometați cel mai sigur.

Fericită iubită! Galant bărbat!

Cine este Andrei Sota?

Amorezul Sota vine dintr-o familie cu ștate vechi în burghezia Bucureștiului de astăzi. Fiu de milionar, Andrei a avut două mari preocupări în viață, și anume să se bucure de ea și să învețe. De bucurat s-a bucurat cu vârf și îndesat… mai pe la cluburi, mai prin paturi de domnițe, mai pe ștrase, cum îi stă bine unui June Prim. Acum, pentru că trebuie să dăm Cezarului ce este al Cezarului, ne place să recunoaștem că și din punct de vedere profesional, băiatul iese pe plus.

A absolvit Universitatea Media, a făcut timp de un an studii de cinematografie la New York, fiind autorul a patru filme: două scurtmetraje (Heal și 14 februarie), un mediumetraj (Pisi Pisi Pam Pam) și cunoscutul documentar „Toxic”.

Acum… dacă omul se decide să se așeze la casa lui, fericit să fie și mulțumit de viața lui. Resurse sunt, vârstă este, iubire de asemenea, totul o să fie bine!

Articolul Caz rar prin burghezia Capitalei: un fiu de milionar chiar știe să fie fidel! Andrei Sota ”trage” un lungmetraj romantic cu iubita lui apare prima dată în Ciao.ro.

Ciao