Ce a făcut Kanye West la scurt timp după ce bruneta a depus actele de divorț. Nimeni nu se aștepta la acest lucru

Ce a făcut Kanye West la scurt timp după ce bruneta a depus actele de divorț. Nimeni nu se aștepta la acest lucru

Între Kim Kardashian și Kanye West nu mai există cale de împăcare. Cei doi au luat-o pe drumuri separate, ba mai mult decât atât celebrul artist a făcut un gest șocant la care nimeni nu se aștepta. Imediat după ce fosta lui parteneră a depus actele de divorț, acesta nu a mai vrut să ia legătura cu bruneta.

Kim Kardashian și Kanye West nu mai comunică direct de aproape o lună de zile. De asemenea, artistul nu vrea să mai audă nici de rudele fostei sale partenere de viață.

O sursă apropiată celor doi a mărturisit faptul că artistul i-a cerut lui Kim să comunice doar prin intermediul bodyguarzilor săi.

“Chiar înainte ca Kim să depună actele de divorț (n.r.: la mijlocul lunii februarie), Kanye și-a schimbat numerele și i-a spus: «Poți să mă contactezi prin intermediul bodyguarzilor»”, a declarat sub protecția anonimatului un amic al celor doi, potrivit Page Six.

Deși între cei doi lucrurile nu sunt deloc bune, de când s-au despărțit aceștia au găsit soluția perfectă pentru a petrece fiecare timp cu copiii, fără ca aceștia să fie afectați de ceea ce se întâmplă între ei.

“În ciuda acestui fapt, ea are încredere în el atunci când este în jurul copiilor. Kanye îi iubește și îi vede des. Ea părăsește casa și el vine ca să stea cu copiii. Au o armată de bone, astfel încât tranziția este ușoară”, a mai dezvăluit aceeași sursă, conform sursei citate mai sus.

Ce avere au de împărțit Kim Kardashian și Kanye West

Din informațiile apărute cele mai mari bogății ale celor doi sunt întreprinderi deținute și exploatate independent, iar perechea a avut fluxuri de venituri separate, încă de la nunta din 2014.

Kanye West are 1,26 miliarde de dolari și este cel mai bogat dintre cei doi. O mare parte din valoarea netă a averii sale este legată de compania sa de îmbrăcăminte.

Kim Kardashian West are o avere 750 de milioane de dolari, dar aceasta este mult mai puțin dependentă de tendința mărcii sale și de consumatori. Lucrurile devin mai complicate atunci când vine vorba de imobilele și posesiunile lor comune – inclusiv conacul lor Calabasas, deși acestea reprezintă mai puțin de 5% din activele lor colective.

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Articolul Ce a făcut Kanye West la scurt timp după ce bruneta a depus actele de divorț. Nimeni nu se aștepta la acest lucru apare prima dată în Ciao.ro.

Ciao