Ce bijuterie pe patru roți a primit cadou Loredana Chivu!

Ce bijuterie pe patru roți a primit cadou Loredana Chivu!

În plină pandemie, chiar dacă nu are evenimente și îi lipsește interacțiunea cu publicul său fidel, Loredana Chivu are un motiv de fericire maximă! A primit o adevărată bijuterie pe patru roți, o mașină cu mulți cai putere, pe care a și postat-o mândră nevoie mare pe conturile sale de socializare.

Loredana Chivu radiază astfel la propriu. Mai ales că pe  lângă  pozele cu mașina, frumoasa blondă sexy a mai primit și un imens buchet cu trandafiri roșii, ceea ce denotă faptul că florile și baloanele au venit “la pachet” cu noua mașină de teren a vedetei.

Loredana Chivu a declarat acum ceva timp într-un interviu exclusiv pentru Ciao.ro faptul că este o femeie liberă și nu este implicată în nicio relație!

 “Sunt o femeie liberă, nu am nici o relație, cred că totul vine de la sine la momentul potrivit! Bărbatul care ar putea să ajungă la inima mea trebuie să aibă un caracter puternic, un suflet frumos, să îmi ofere multă atenție și respect! Mă curtează tot felul de bărbați, cunoscuți, mai mult sau mai puțin! Nu duc lipsă de atenție din punctul acesta de vedere”, ne-a declarat luna trecută Loredana Chivu. Dacă între timp a apărut sau nu un nou bărbat în viața ei, nu putem băga mâna în foc. Cert este că de admiratori nu duce lipsă și probabil că aceștia încearcă să o cucerească, care mai de care cu lucruri mai scumpe sau mai puțin scumpe, în funcție de bugetul existent pe timp de pandemie.

 

 

Articolul Ce bijuterie pe patru roți a primit cadou Loredana Chivu! apare prima dată în Ciao.ro.

Ciao