Ce relație are Adriana Bahmuțeanu cu copiii săi. Vedeta își vede băieții două weekend-uri pe lună: ”Dacă vor să stea la ta-su, atunci să stea!”

Ce relație are Adriana Bahmuțeanu cu copiii săi. Vedeta își vede băieții două weekend-uri pe lună: ”Dacă vor să stea la ta-su, atunci să stea!”

Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre copiii săi, care locuiesc în prezent la tatăl lor. Deși vedeta a luptat cu toate forțele pentru a obține custodia celor doi băieți, aceștia și-au dorit să locuiască împreună cu Silviu Prigoană, iar într-un final și mama lor a acceptat acest lucru. 

În urmă cu doi ani, Silviu Prigoană a câștigat procesul de custodie împotriva Adrianei Bahmuțeanu, după ce magistrații au decis că cei doi băieți să rămână alături de tatăl lor, care le poate oferi, din punct de vedere financiar, o viață lipsită griji.

”Instanţa a decis, din 2018, ca domiciliul copiilor să fie la tatăl lor. Ca atare, mama trebuie să plătească pensie alimentară, căci aşa spune legea. Pot să vă spun că, de doi ani, doamna Adriana Bahmuţeanu nu a plătit un leu drept!”, a precizat Silviu Prigoană în urmă cu ceva timp, pentru impact.ro.

Astfel, vedeta TV a fost de acord că își vadă copiii în fucție de programul pe care îl stabilesc judecătorii.

”Eu nu i-am cerut bani lui Prigoană niciodată. Faptul că esti mamă, nu-ţi dă dreptul să ai drepturi depline asupra copilului. Dacă Prigoană nu mă aducea pe marginea prăpastiei, eu nu-mi dădeam seama că trebuie să mă schimb ca om, să mă maturizez. Eu vreau să am doi copii echilibraţi, dacă vor să stea la ta-su, atunci să stea!”, a declarat Adriana Bahmuțeanu la emisiunea ”Xtra Night Show”.

Silviu Prigoană, acuzații dure la adresa fostei partenere

Silviu Prigoană a recunoscut faptul că a încercat chiar să o ajute pe Adriana Bahmuțeanu în momentul în care s-a înscris în cursa pentru Primăria Sectorului 1, pentru că așa spera să își achite datoriile față de copiii săi.

”Mai ţineţi minte că în toamna anului trecut doamna Bahmuţeanu a dorit şi s-a înscris în cursa candidaţilor la alegerile locale, pentru funcţia de primar al sectorului 1. Ei bine, dânsa poate nu ştie, dar i-am făcut propagandă electorală. Am încercat să conving pe cât mai mulţi, cel puţin dintre cei ce m-au întrebat în mod direct, să o voteze”, a mai declarat Silviu Prigoană pentu viva.ro

”Nu vă ascund că, în felul meu, eram direct interesat. Am sperat că, odată câştigată cursa electorală, doamna Adriana Bahmuţeanu va avea parte de un venit fix şi se va achita astfel şi de îndatoririle sale ce-i revin în calitatea sa de părinte. Nu a fost însă să fie! Nu ştiu pe dinafară despre ce sumă este vorba. Dar ceea ce ştiu e că dacă ajung să fac plângeri penale pe tema asta, e posibil să se ajungă, în cele din urmă, la şedinţe de meditat în pivniţă, pe o durată de trei luni, din câte ştiu!”, a mai spus fostul ei soţ.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Articolul Ce relație are Adriana Bahmuțeanu cu copiii săi. Vedeta își vede băieții două weekend-uri pe lună: ”Dacă vor să stea la ta-su, atunci să stea!” apare prima dată în Ciao.ro.

Ciao