Ce salariu încasează Mirela Vaida în fiecare lună. Vedeta este implicată în două proiecte importante

Ce salariu încasează Mirela Vaida în fiecare lună. Vedeta este implicată în două proiecte importante

Mirela Vaida se poate lăuda cu o carieră de succes pentru care a muncit din greu. Recent s-a aflat ce salariu câștigă, de fapt, artista de la Antena 1. Vedeta este implicată în două proiecte importante, mai exact Acces Direct și Te cunosc de undeva.

Se pare că, Mirelei Vaida îi intră în conturi lunar o sumă la care mulți nici măcar nu visează. Prezentatoarea TV încasează 5.000 de euro pentru emisiunea Acces Direct, însă aceasta sumă reprezintă doar jumătate din salariul pe care l-ar fi avut Simona Gherghe de la aceeași emisiune.

În schimb, de la Te cunosc de undeva, Mirela Vaida încasează o sumă impresionantă, mai precis 15.000 de euro, iar filmările durează 3 luni.

„La „Acces direct” câștigă puțin, comparativ cu Simona Gherghe, care lua 10.000 de euro lunar. Când a primit propunerea pentru „Te cunosc de undeva”, a fost tare încântată. A venit fix într-un moment în care alte activități profesionale erau blocate. A cerut 15.000 de euro ca să semneze, dar cred că accepta și mai puțin, atât de mult i-a plăcut proiectul”, au dezvăluit surse citate de Fanatik.

Mirela Vaida, despre carieră și viața de familie!

Să mergi să joci pe scenă la teatru, să mergi la emisiune și să ai grijă și de trei copii este, cu adevărat, o provocare! Cum reușește Mirela Vaida să facă față și cum își face timp și pentru familie: ”Eu nu iau serviciul meu ca pe un serviciu special. Din contră, eu lucrez cam 5 ore pe zi, cu tot cu pregătirea emisiunii. Sunt oameni care lucrează şi mai mult de 12 ore pe zi, am chiar eu colegi avocați, judecători, oameni care stau de la 8 până la 7 seara la birou, şi atunci îmi dau seama că eu nu sunt cu nimic mai brează decât ei. Pentru că toți avem acelaşi ritm”.

Mirela Vaida a continuat în interviul pentru Viva”Am avut perioade în care nu am avut bonă, chiar acum suntem într-o perioadă în care nu avem nici bonă, nici soacră, nici ajutor în casă. Eu și soțul meu suntem cei care ne ocupăm de cei trei copii. Eu sunt cea care face mâncare, soțul meu cumpărăturile, cu toți copiii după el, el îi duce la grădi şi îi aduce, îl culcă pe cel mic, împreună facem curățenie, împreună tundem gazonul, plătim facturile. Împreună le organizăm pe toate, pentru că amândoi ne-am asumat că suntem părinții acestor trei copii şi nu trebuie să avem 100 de oameni pe lângă noi care să ne rezolve problemele”.

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Articolul Ce salariu încasează Mirela Vaida în fiecare lună. Vedeta este implicată în două proiecte importante apare prima dată în Ciao.ro.

Ciao