Ce se întâmplă cu Roxana Nemeș. De ce nu a mai participat la jocurile din Republica Dominicană

Ce se întâmplă cu Roxana Nemeș. De ce nu a mai participat la jocurile din Republica Dominicană

Roxana Nemeș nu a fost prezentă alături de colegii săi nici în această săptămână. Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Suvivor a făcut declarații despre ce se întâmplă cu faimoasa artistă.

În primul joc pentru recompensă, echipa din echipa Faimoșilor nu au putut intra pe traseu câțiva concureți. Înainte de startul competiției, Daniel Pavel a anunțat că Jador și Culiță Sterp nu vor putea intra pe traseu.

Mai mult decât atât, Roxana Nemeș nu a fost deloc prezentă alătui de colegii săi din cauza problemelor medicale cu care se confruntă.

„Astăzi veți juca patru băieți și două fete din fiecare echipă. Din echipa Faimoșilor nu intră pe traseu Culiță și Jador și nici Roxana Nemeș, care nu se află lângă noi. Continuă investigațiile medicale”a anunțat Daniel Pavel la Survivor România 2021.

Ce probleme de sănătate are Roxana Nemeș

La ultimul consiliu la care a fost prezentă, în urmă cu două săptămâni, Roxana Nemeș  le-a dezvăluit colegilor ei că are niște probleme cu bila și speră să nu ajungă pe masa de operație.

„Aș vrea să spun că mă simt foarte bine. Din păcate, din ce am înțeles, am făcut niște analize și nu sunt în cel mai bun moment al meu. Am niște probleme cu bila, nu mă știam cu astfel de probleme până acum.

O să trebuiască să fac un tratament, să nu ajung la operație sau la mai rau și am nevoie de odihnă din ce am înțeles. Sunt înapoi în echipă, momentan, însă cea mai importantă este sănătatea”, a spus Roxana Nemeș.

Roxana Nemeș, mărturisiri despre greutățile pe care le-a întâmpinat în carieră!

În cadrul unui interviu pentru revista Viva blondina a dezvăluit faptul că drumul ei în industria muzicală din România nu a fost deloc unul ușor.

”Nu am avut un drum ușor, chiar dacă unii spun asta. Au fost perioade foarte grele în cariera mea, au fost doi, trei ani în care mi s-au închis toate ușile. Primul moment greu a fost în adolescență, când nu reușeam să pătrund în această industrie, chiar dacă eu credeam foarte mult în mine. Însă cel mai greu a fost să reiau cariera când deja aveam un nume.

În viață există momente când trebuie să o iei de la zero, dar asta nu m-a speriat. A fost greu să conving oamenii să creadă din nou în mine, să creadă că sunt aceeași Roxana Nemeș. Am muncit, și oamenii au observat că sunt serioasă, îmi văd de treabă. Nu regret nimic. Dacă aș lua-o de la zero, poate că aș avea mai multă răbdare”, a declarat Roxana Nemeș.,

 

Sursă foto: Instagram

Articolul Ce se întâmplă cu Roxana Nemeș. De ce nu a mai participat la jocurile din Republica Dominicană apare prima dată în Ciao.ro.

Ciao