Ce se întâmplă între Connect-R și Alex Velea. Mesaje cu subînțeles au apărut pe rețelele de socializare

Ce se întâmplă între Connect-R și Alex Velea. Mesaje cu subînțeles au apărut pe rețelele de socializare

Connect-R și Alex Velea sunt doi dintre cei mai apreciați artiști din industria muzicală. De-a lungul timpului cântăreții au avut câteva colaborări de succes, însă în ultima perioadă ceva pare că s-ar fi întâmplat între ei. Mai multe mesaje cu subînțeles au apărut pe rețelele de socializare, iar fanii au observat imediat.

Connect-R este foarte activ în mediul online și își ține la curent fanii cu toate activitățile pe care le desfășoară. Recent însă, acesta și-a uimit prietenii virtuali după ce a publicat pe pagina sa de Instagram un mesaj extrem de dur la adresa unui fost prieten considerat ”frate”.

Multe dintre persoanele care au văzut mesajul s-au gândit imediat că este o ”dedicație” pentru Alex Velea, deoarece și în trecut au mai existat genul acesta de replici acide pe rețelele de socializare.

„Când un frate te fură, dojenește-l, dar într-un final iartă-l! Și nu-i mai da voie să facă iar un păcat (stai treaz)” este mesajul lui Connect-R la InstaStory.

”Drumuri diferite…”

Într-o sesiune de întrebări și răspunsuri organizată pe contul său de Instagram în urmă cu câteva luni, Connect-R a fost mai sincer ca niciodată cu fanii săi și a răspuns tuturor curiozităților.

Astfel, atunci când a fost întrebat dacă va scoate o piesă cu Alex Velea, fostul soț al Mishei a răspuns: ”Niciodată! Și totuși, niciodată să nu spui niciodată”, a scris el.

Curiozitatea fanilor a fost din ce în ce mai mare după acest răspuns, iar întrebările au continuat. Astfel, mulți dintre susținătorii celor doi au insistat ca artiștii să scoată o piesă împreună.

”Alex și Connect-R îți rup capul în două! Vrem Alex și Connect-R”, a fost mesajul unui urmăritor.

Din câte se pare, dorința fanilor nu va fi îndeplinită pentru că fostul soț al Mishei a declarat în mod oficial că între el și Alex Velea nu va mai exista nicio colaborare: ”Drumuri diferite… Nu mai aștepta! Că nu are rost”, a scris Connect-R.

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Articolul Ce se întâmplă între Connect-R și Alex Velea. Mesaje cu subînțeles au apărut pe rețelele de socializare apare prima dată în Ciao.ro.

Ciao