Ce spune Lavinia Pîrva despre relația lui Ștefan Bănică Jr. cu fiul lui: “E mai exigent și mai panicat”

Ce spune Lavinia Pîrva despre relația lui Ștefan Bănică Jr. cu fiul lui: “E mai exigent și mai panicat”

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr. formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc. Cei doi sunt împreună de aproape 8 ani, iar în 2017, cei doi s-au căsătorit în mare secret în Bulgaria. Lavinia Pîrva a mărturisit că soțul ei este ”mai exigent și mai panicat” în diferite situații, când vine vorba despre copii.

Bruneta a spus despre Ștefan Bănică Jr. că ”e mai exigent și mai panicat”, aflat în rolul de tătic. Mai mult decât atât, Lavinia Pîrva a mărturisit că celebrul artist și fiul lor, Alexandru, seamănă foarte mult: “Alexandru semănă cu Ștefan când era mic. E blond, noi suntem bruneți amândoi. Eu sunt o mamă relaxată, l-am lăsat să mai și cadă. Îl las să experimenteze. Acum, la doi ani, urcă scările, n-are treabă. Ștefan e mai exigent și mai panicat. Îi e frică să nu cadă, să nu se lovească”, arată Cancan.

Ștefan Bănică Jr. a vorbit despre relația dintre Lavinia Pîrva și cei trei copii ai săi

Ștefan Bănică Jr. a vorbit în cadrul unui interviu mai vechi, despre viața de familie și cum pandemia a apropiat familia și mai mult, petrecând mai mult timp împreună. Dacă pentru unele persoane, pandemia a însemnat haos și o ”ruptură” din punct de vedere social, iată că pentru celebrul artist a însemnat un timp petrecut alături de cei dragi.

„Pandemia mi-a ‘dăruit’ timp cu copilul meu și cred că ăsta e un dar de neprețuit. Mi-am mutat centrul de atenție pe persoanele și lucrurile care contează cu adevărat pentru mine și mi-am întărit anumite convingeri vizavi de inutilitatea lucrurilor făcute doar de dragul de a le face”, a spus Ștefan Bănică Jr. pentru VIVA.

Sursă foto: arhivă Ciao

Articolul Ce spune Lavinia Pîrva despre relația lui Ștefan Bănică Jr. cu fiul lui: “E mai exigent și mai panicat” apare prima dată în Ciao.ro.

Ciao