Ce traumatisme a căpătat Laurette în urma bătăii din camera de hotel. Vedeta se pregătește de operație

Ce traumatisme a căpătat Laurette în urma bătăii din camera de hotel. Vedeta se pregătește de operație

Laurette se pregătește de operație, după ce a încasat bătaie de la un bărbat într-o cameră de hotel din centrul Capitalei. Vedeta are mai multe traumatisme, iar starea de sănătate a ei nu este una tocmai bună.

Laurette a fost bătută într-o cameră de hotel de către un bărbat, iar în urma agresiunilor, vedeta s-a ales cu traumatisme care i-ar putea pune viața în pericol. Aceasta are cefalee, vertij, traumatism la nivelul capului, hematom epicranian parte dreaptă, durere și inflamație mamară stângă, endurație implant mamar, edem pe membrele pelvine, prezintă dermabraziuni genunchi bilateral și cot drept, potrivit Cancan.

Aceasta va ajunge pe masa medicilor, după ce i-a fost deplasat implantul mamar, fapt ce implică o nouă operație în acest sens, pentru a fi pus în poziția inițială.

Laurette, primele declarații după ce a fost bătută într-o cameră de hotel

Laurette a fost implicată într-un scandal de proporții într-o cameră de hotel. Bruneta a făcut primele declarații, după ce ar fi fost agresată de bărbatul cu care și-a petrecut seara. Laurette a explicat faptul că are de gând să-și caute dreptatea în justiție, după bătaia pe care a încasat-o. Mai mult decât atât, aceasta a povestit faptul că, dacă polițiștii nu ajungeau la timp, situația se putea termina tragic.

”A avut loc o agresiune fizică, eu pot să spun că îi mulțumesc lui Dumnezeu că am scăpat cu viață și că astăzi sunt printre voi. Totul a pornit din senin, pot să vă spun doar că am fost trasă într-o capcană.

Cineva doreșțe să îmi construiască o altă imagine decât cea în care sunt eu. Nu este prima dată când încearcă și se pare că i-a reușit. O să merg pe cale legală de data aceasta”, a declarat Laurette la ieșirea de la IML.

Sursă foto: arhivă Ciao, capturi video Youtube

Articolul Ce traumatisme a căpătat Laurette în urma bătăii din camera de hotel. Vedeta se pregătește de operație apare prima dată în Ciao.ro.

Ciao