Cornelia Catanga a murit la spital. Artista era infectată cu noul coronavirus

Cornelia Catanga a murit la spital. Artista era infectată cu noul coronavirus

Cântăreața Cornelia Catanga a murit la spital în această dimineață. Soția lui Aurel Pădureanu era infectată cu noul coronavirus.

Celebra artistă Cornelia Catanga s-a stins din viață la spital în urma unui stop cardio-respirator. Cântăreața era infectată cu noul coronavirus și a murit în jurul orei 5 dimineața, la Spitalul Universitar din Capitală.

„Din păcate, Cornelia Catanga s-a prăpădit. Sunt împietrită, efectiv. Un stop cardiorespirator suprapus cu un Covid a răpus-o, acum o oră, la Spitalul Universitar din Capitală. Dumnezeu să o ierte!”, a scris Mara Bănică pe pagina sa de Facebook vineri dimineaţa, în jurul orei 6,00.

„M-a sunat plângând, că a murit Cornelia. Nu mi-a venit să cred. Cu greu s-a liniştit şi abia am putut să înţeleg ce s-a înţâmplat. Mi-a povestit că îi era rău,că nu mai putea să respire şi au chemat ambulanţa. La Spital i s-a făcut t testul COVID, iar acesta a ieşit pozitiv. Medicii au vrut să o intubeze, dar Cornelia a făcut stop cardiorespirator. Nu a rezistat“, a declarat pentru Antena 3, arată Adevărul.

Cornelia Catanga a stat în propria locuință și s-a tratat cu ivermectină, soțul ei zicând că nu crede în virusul chinezesc. Cântăreața nu voia să ajungă la spital să se trateze pentru că îi era teamă că moare pe patul de spital. din spusele soțului ei, Cornelia Catanga ar mai fi suferit și de retinopatie pigmentară evolutivă.

„Din păcate, Cornelia a stat acasă şi a luat şi ivermectină, din câte am înţeles. Nea Aurel spunea că el nu crede în această boală, că nu crede în Covid. Mereu eu îi spuneam să nu mai gândească aşa…Este cumplit ce s-a întâmplat”, a mai spus jurnalista pentru Antena 3.

 

Sursă foto: arhivă CIAO

Articolul Cornelia Catanga a murit la spital. Artista era infectată cu noul coronavirus apare prima dată în Ciao.ro.

Ciao