Cum a reacționat Iulia Albu după ce Andreea Marin a numit-o “scorpia showbiz-ului”: ”Mie îmi place să fiu asumată”

Cum a reacționat Iulia Albu după ce Andreea Marin a numit-o “scorpia showbiz-ului”: ”Mie îmi place să fiu asumată”

În cadrul emisiunii La Măruță, Andreea Marin a făcut declarații incredibile despre Iulia Albu. Fashion-editorul a răspuns acestor comentarii într-un mod neașteptat.

În urmă cu câteva zile, Andreea Marin a acceptat provocarea de a participa la celebra rubrică “Spui tot sau îți va lua gura foc?” din cadrul emisiunii ”La Măruță”. Astfel, la una dintre întrebări, Andreea Marin a fost nevoită să spună, cine consideră că este “Scorpia” din showbiz?”.

„Tu ești poreclită “Zâna”! Cine consideri că este “Scorpia” din showbiz?” a fost întrebarea pe care i-a adresat-o Măruță.

Andreea Marin a răspuns fără ezitare: „Iulia Albu! Și e asumată treaba! Nu e deloc o jignire. Ci pur și simplu e un rol pe care și-l asumă. Adică nu cred că e uimită de răspunsul meu”, a spus Andreea Marin.

Cum a reacționat Iulia Albu

La câteva zile, Iulia Albu a fost și ea în platoul lui Măruță pentru a comenta ținutele vedetelor în rubrica pe care o are.

Aceasta nu s-a putut abține și a dorit să comenteze cele spuse de celebra prezentatoare TV.

“Vrei să-ți spun ce cred despre asta? Să știi că eu întotdeauna am spus că e mai bine să fii personaj principal, decât să faci figurație. Oricum, mie îmi place să fiu asumată și nu să mă ascund după deget. Mi-a plăcut ce a spus Andreea. Bravo, Andreea! Mi-a plăcut intervenția ta”, a declarat Iulia Albu.

Iulia Albu dă de pământ cu ”influencerițele”

De-a lungul timpului, vedeta a avut reacții acide la adresa multor dive din showbiz. Aceasta le-a criticat atât stilul vestimentar, cât și modul în care promovează diferite produse în mediul online.

Iulia Albu susține că pe rețelele de socializare, în special pe Instagram, influencerii pot vinde și produse interesante, pentru publicul larg. Însă, acest lucru nu se întâmplă mereu în toate cazurile.

“Foarte mulţi oameni cred că Instagramul este doar despre a te preface că ciocneşti un pahar cu şampanie sau de a-ţi aplica Face App (n.r. – o aplicaţie care modifică trăsăturile feţei) pe o fotografie şi a încerca să pari o zână din poveşti, când tu nu ai nici manichiura făcută. Am văzut. Doamne fereşte să vă întâlniţi pe stradă cu majoritatea persoanelor care se consideră influenceri. Cred că ar trebui să le numim influenceuze pentru că există influenceri şi influenceuze. Aşa cum există creatori sau designeri şi createuze”, a spus Iulia Albu pentru Libertatea.

“Consider că Instagramul este o unealtă foarte importantă pentru a influenţa oamenii să facă şi alte lucruri decât să cumpere două perechi de chiloţi şi o cremă pentru faţă. Dar bineînţeles nu consider că lucrurile se vor schimba radical, în momentul ăsta, doar prin faptul că 5 influenceri fac lucrurile diferit. Important e ca cei care contează să facă lucrurile la un nivel care să fie inspiraţional pentru cei care îi urmăresc”, adaugă criticul de modă, arată OK! Magazine.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Articolul Cum a reacționat Iulia Albu după ce Andreea Marin a numit-o “scorpia showbiz-ului”: ”Mie îmi place să fiu asumată” apare prima dată în Ciao.ro.

Ciao