Cum s-a vindecat Irina Loghin de noul coronavirus. Artista a făcut primele declarații: ”Eu în fiecare dimineață beau un…”

Cum s-a vindecat Irina Loghin de noul coronavirus. Artista a făcut primele declarații: ”Eu în fiecare dimineață beau un…”

Irina Loghin a fost infectată cu noul coronavirus, iar din fericire, starea sa de sănătate în prezent este una bună. Celebra cântăreață de muzică populară a dezvăluit cum a reușit să de vindece de COVID-19 cu o ”poțiune magică”.

La venerabila vârstă de 82 de ani, Irina Loghin este una dintre femeile din România care reușește să întoarcă capete atunci când iese din casă. Solista este celebră pentru trucurile de înfrumusețare la care apelează pentru a se menține în formă. Recent însă, solista de muzică populară a uimit în momentul în care a declarat faptul că s-a vindecat de noul coronavirus cu o băutură magică pe care o bea în fiecare dimineață.

Mai mult decât atât, Irina Loghin a povestit cum pregătește această ”poțiune magică”

„Am avut gustul și mirosul și niciun fel de durere. Nu m-am speriat. M-am speriat mai rău, că pe atunci te sunau cei de la DSP, trimiteau salvarea. Eram asimptomatică și m-am dus la Matei Balș să repet testul și a ieșit tot pozitiv.

M-am internat, mi-am făcut toate analizele. Doctorița mi-a spus, a doua sau a treia zi: Doamna Loghin, mi-e și rușine să vă spun să părăsiți patul, v-au ieșit analizele perfect, și am plecat acasă”, a dezvăluit Irina Loghin, conform DCNews.

Irina Loghin, despre elixirul tinereții

Irina Loghin a reușit întotdeauna să întoarcă toate privirile atunci când ieșea în public. Acest lucru se întâmplă chiar și acum, iar recent cântăreața a dezvăluit cum reușește să se mențină în formă. Artista prepară în fiecare an o băutură care este un adevărat elixir datorită proprietăților nutriționale pe care le are.

Vedeta a dezvăluit cum prepară această băutură gustoasă și sănătoasă.

„Mustul cu hrean, reţeta pe care o prepar eu, are un gust extraordinar şi se face aşa: peste mustul obţinut din struguri, căpşunică se numeşte soiul, am pus hrean dat prin blender. Se pune circa 250 de grame, la o damigeană de 25 de litri. În total am făcut 75 de litri pentru familie. Am pentru toată iarna. Ce să vrei mai mult iarna, pe viscol, decât să bei un vin ca ăsta?”, a spus Irina Loghin, potrivit click.ro.

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Articolul Cum s-a vindecat Irina Loghin de noul coronavirus. Artista a făcut primele declarații: ”Eu în fiecare dimineață beau un…” apare prima dată în Ciao.ro.

Ciao