Dan Bittman, declarații neașteptate despre moartea regretaților artiști, Cornelia Catanga , Nelu Ploieșteanu și Gabi Luncă: ”Voi fi și mai cinic…”

Dan Bittman, declarații neașteptate despre moartea regretaților artiști, Cornelia Catanga , Nelu Ploieșteanu și Gabi Luncă: ”Voi fi și mai cinic…”

Dan Bittman este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Din nefericire, la fel ca și alți cântăreți din România, Bittman se confruntă cu probleme financiare din cauza noului coronavirus. Cunoscutul cântăreț nu s-a ascuns până acum și a spus tot ce gândește despre restricțiile impuse de autorități. Recent însă, după moatea celor trei mari lăutari, Cornelia Catanga, Nelu Ploieșteanu și Gabi Luncă, Bittman șochează cu o nouă declarație.

De câteva luni, Dan Bittman a reușit să creeze multe controverse după ce a făcut mai multe declarații în spațiul public despre regulile impuse de autorități pentru combaterea noului coronavirus.

Solistul trupei Holograf a spus întotdeauna ce a gândit, iar recent a explicat și de ce a avut unele reacții care nu au fost înțelese.

”Mă plâng de măsuri absurde, mă plâng de oameni optuzi, mă plâng de faptul că cineva încearcă împotriva evidenței să ia niște măsuri absolut lipsite de logică și de sens. De asta mă plâng, și de guvernanți care sunt orbi din partea problemelor țării și măsuri luate anapoda, de asta mă plâng. Nu am spus niciodată să nu respectăm legea. Eu am fost unul dintre puținii care a respectat legea.

Merg cu mască, mă distanțez social. Am dreptul la comentarii, da, și lupt pentru asta”a spus Dan Bittman, în cadrul unei emisiuni TV.

Dan Bittman, declarații neașteptate despre moartea regretaților artiști, Cornelia Catanga , Nelu Ploieșteanu și Gabi Luncă

Într-o emisiune TV, cunoscutul artist a fost întrebat dacă rămâne în pe poziții după moartea celor trei mari lăutari, Cornelia Catanga, Nelu Ploieșteanu și Gabi Luncă.

„Dumneavoastră știți care este media vârstei longevității în România? Vă întreb pentru că are legătură cu răspunsul. La bărbați este 68 de ani, la femei este 70. În alte țări unde oamenii au grijă de societatea în care trăiesc, această medie este mai crescută. La noi cam astea sunt vârstele când cineva își ia la revedere de la rude, de la viață.

Voi fi și mai cinic când și dumneavoastră vă voi spune că nu puteți să îmi spuneți cu exactitate cauza morții colegilor mei, cum le spuneți dumneavoastră.

Că o spune cineva, că o spune deși nu a a făcut nici măcar o autopsie, în momentul acela dați-mi voie să nu cred toate informațiile”a răspuns Dan Bittman.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Articolul Dan Bittman, declarații neașteptate despre moartea regretaților artiști, Cornelia Catanga , Nelu Ploieșteanu și Gabi Luncă: ”Voi fi și mai cinic…” apare prima dată în Ciao.ro.

Ciao