De ce a renunţat Andra la ‘Vocea României’. Vedeta a dat cărţile pe faţă!

De ce a renunţat Andra la ‘Vocea României’. Vedeta a dat cărţile pe faţă!

Andra este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Fanii vedetei s-au întrebat de-a lungul timpului de ce cântăreaţa nu mai este prezentă în juriul de la Vocea României. Soţia lui Cătălin Măruţă a făcut dezvăluiri pe tema acestui subiect.

În sezonul opt din show-ul Vocea României, Andra a făcut parte din juriu alături de Smiley, Irina Rimes și Tudor Chirilă. Plecarea vedetei a pus multe semne de întrebare, iar recent artista a ţinut să lămurească acest subiect.

Se pare că formatul emisiunii nu a fost deloc pe placul fostei jurate.  Deşi ştia ce presupune show-ul, Andra mărturiseşte că nu se aştepta  ca „înțepăturile” dintre antrenori să fie la ordinea zilei. Astfel, după ce filmările s-au încheiat, cântăreaţa i-a anunţat pe producători că nu mai vrea să facă parte din proiect.

„Percepția mea față de Vocea României era că un antrenor nu trebuie să concureze cu un alt antrenor. Nu era despre mine acolo. Eu m-am dus să-mi pun pe tavă toate informațiile pe care eu le adunasem în cariera mea și să ajut oamenii din echipa mea să fie buni. Pentru mine, antrenor bun însemna ca oamenii să rămână cu ceva din experiența Vocea României. 

Și eu m-am dus acolo și m-am lovit, efectiv, de o competiție între antrenori, cine să spună nu știu ce, care să-l atace pe celălalt, iar eu nu pot să zic că sunt genul ăla de om care nu face față. Fac față, pot să răspund provocărilor de genul, dar nu vreau să trăiesc astfel de momente. 

M-am dus, mi-au promis producătorii că n-o să fie pe ceartă și o să fie ca afară, când nu se schimbă respectul dintre antrenori (…) Sigur că mă zbat să-l am pe ăla la mine în echipă, dar nu cu mici cuțite aruncate spre un alt antrenor, pentru că, practic, asta se întâmpla. Eu trebuia să fiu rea, că ăsta era show-ul. Intri într-un joc în care nu-ți face păcere.

Nu pot să zic că mi-a plăcut battle-ul ăsta dintre antrenori, pentru că nu sunt genul care să răspundă la asta. Atunci am răspuns, eu sunt o persoană competitivă, sunt o persoană care să spună lucrurilor pe nume.  La final am spus că trebuie să vină altcineva în locul meu”, a dezvăluit Andra în podcastul lui Mihai Morar.

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Articolul De ce a renunţat Andra la ‘Vocea României’. Vedeta a dat cărţile pe faţă! apare prima dată în Ciao.ro.

Ciao