De ce ar fi murit, de fapt, Cornelia Catanga. Artista avea mai multe probleme de sănătate

De ce ar fi murit, de fapt, Cornelia Catanga. Artista avea mai multe probleme de sănătate

Cornelia Catanga a fost una dintre cele mai cunoscute și iubite cântărețe din România. Moartea sa a lăsat un gol în sufelete tuturor oamenilor care i-au ascultat melodiile măcar o dată! Artista s-a stins noaptea trecută, însă se pare că nu COVID-19, ar fi fost cel care ar fi răpus-o.

Potrivit wowbiz.ro, seara trecută, artista a ajuns în stare gravă la Spitalul Universitar din Capitală cu Ambulanța.

Printr-un apel la 112 a fost chemată salvarea pentru că artista se simțea foarte rău, iar medicii care au ajuns la ea acasă au constatat că este vorba de un infarct. Cântăreața a fost imediat transportată la spital, însă în ciuda tuturor eforturilor depuse de medici, Cornelia Catanga a pierdut lupta cu viața. Aceasta a fost supusă manevrelor de resuscitare, însă fără niciun rezultat, pentru că inima ei nu a mai rezistat, cel mai probabil și din cauza temutului coronavirus cu care se lupta.

Mara Bănică a anunțat decesul artistei pe Facebook

„Din păcate, Cornelia Catanga s-a prăpădit. Sunt împietrită, efectiv. Un stop cardiorespirator suprapus cu un Covid a răpus-o, acum o oră, la Spitalul Universitar din Capitală. Dumnezeu să o ierte!”, a scris Mara Bănică pe pagina sa de Facebook vineri dimineaţa, în jurul orei 6,00.

„M-a sunat plângând, că a murit Cornelia. Nu mi-a venit să cred. Cu greu s-a liniştit şi abia am putut să înţeleg ce s-a înţâmplat. Mi-a povestit că îi era rău,că nu mai putea să respire şi au chemat ambulanţa. La Spital i s-a făcut testul COVID, iar acesta a ieşit pozitiv. Medicii au vrut să o intubeze, dar Cornelia a făcut stop cardiorespirator. Nu a rezistat“, a declarat pentru Antena 3, arată Adevărul.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Articolul De ce ar fi murit, de fapt, Cornelia Catanga. Artista avea mai multe probleme de sănătate apare prima dată în Ciao.ro.

Ciao