De ce nu mai vrea Amna să audă de căsătorie: ”Mi se pare că am trecut prin foarte multă durere în ultimii ani”

De ce nu mai vrea Amna să audă de căsătorie: ”Mi se pare că am trecut prin foarte multă durere în ultimii ani”

Amna şi-a deschis sufletul în faţa fanilor săi şi a vorbit despre viaţa sa sentimentală. Artista a divorţat de tatăl copilului său în urmă cu câţiva ani, iar acum nici nu vrea să audă de căsătorie.

Amna şi fostul său partener au divorţat după 9 ani de relaţie. Artista a fost cea care a făcut anunţul separării pe pagina sa de Facebook, iar mulţi dintre fanii săi au fost surprinşi de această veste nefericită.

Recent, vedeta a dezvăluit cum s-a schimbat viaţa sa şi a explicat totodată că nu s-ar mai vedea mireasă încă odată, deşi în prezent trăieşte o frumoasă poveste de dragoste.

”Eu nu îmi mai doresc o altă căsătorie, nu îmi mai doresc un alt copil, mi se pare că am trecut prin foarte multă durere în ultimii ani de căsătorie pentru că persoana de lângă mine nu a avut capacitatea de a înțelege durerea mea și cred că dacă ești profund, îți trebuie un om profund lângă tine. Și după divorț, foarte multă durere. L-am așteptat foarte mult pe el să se schimbe și se se întoarcă acasă. Am vorbit cu terapeuți, am făcut de toate. Până când a apărut altcineva în viața mea și până când mi-am permis asta, atenție! Viața e scurtă și vezi că e făcută din momente. Îți dai seama, ai discernământ”, a declarat Amna, citată de spynews.ro.

„Eu în momentul ăsta nu mă mai văd căsătorită. Nu spun că nu sunt iubită sau nu vreau iubire. Nu știu de ce ar trebui să mai trec prin hârțogăraie, niște acte… de ce? E iubire? Să fie. Am un anumit statut, nu pot să mă gândesc dacă s-a căsătorit cu mine pentru că, pentru că. Eu iubesc, este minunat, este de 20 de milioane de ori mai intens. Cineva are mare rănbdare cu mine. Sunt imposibilă la momentul de față pentru că sunt traumatizată, dar este incredibil cum îți dă Dumnezeu ce ai nevoie. Sunt pe treaba mea, dar nu-mi trebuie mutat împreună, căsătorie și alte chestii”, a mai spus artista.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Articolul De ce nu mai vrea Amna să audă de căsătorie: ”Mi se pare că am trecut prin foarte multă durere în ultimii ani” apare prima dată în Ciao.ro.

Ciao