Decizie șocantă! Kim Kardashian a depus actele de divorț, după 7 ani de mariaj cu Kanye West

Decizie șocantă! Kim Kardashian a depus actele de divorț, după 7 ani de mariaj cu Kanye West

Foarte multe zvonuri au apărut în presă conform cărora relația dintre Kim Kardashian și Kanye West nu ar mai merge. Cofirmarea vine după ce vedeta a depus actele de divorț, după șapte ani de mariaj.

De mai multe ori au fost la un pas să divorțeze, însă de data aceasta dorința pare una definitivă, având în vedere faptul că soția lui Kanye West, Kim Kardashian, a depus deja actele de divorț. Cei doi sunt căsătoriți de șapte ani și și-au format împreună o familie.

De asemenea, Kim Kardashian a cerut custodia comună a celor patru copii pe care îi are împreună cu rapperul Kanye West în vârstă de 43 de ani, arată Revista People.

Kim, în vârstă de 40 de ani, nu a fost văzută purtând verigheta în ultima perioadă, iar Kanye, în vârstă de 43 de ani, a rămas la ferma sa din Wyoming, în valoare de 14 milioane de dolari, pe perioada sărbătorilor, în loc să petreacă alături de clanul Kardashian.

Ce avere au de împărțit Kim Kardashian și Kanye West

Din informațiile apărute cele mai mari bogății ale celor doi sunt întreprinderi deținute și exploatate independent, iar perechea a avut fluxuri de venituri separate, încă de la nunta din 2014.

Kanye West are 1,26 miliarde de dolari și este cel mai bogat dintre cei doi. O mare parte din valoarea netă a averii sale este legată de compania sa de îmbrăcăminte.

Kim Kardashian West are o avere 750 de milioane de dolari, dar aceasta este mult mai puțin dependentă de tendința mărcii sale și de consumatori. Lucrurile devin mai complicate atunci când vine vorba de imobilele și posesiunile lor comune – inclusiv conacul lor Calabasas, deși acestea reprezintă mai puțin de 5% din activele lor colective.

Partenerul vedetei suferă de bipolaritate

În trecut, Kim a făcut tot ce a putut pentru a-l proteja şi a-l ajuta pe Kanye să treacă peste problemele sale, dar se pare că nu mai face faţă.

Rapperul se luptă cu o boală mintală de câțiva ani, dar a reușit să treacă peste probleme utilizând combinația sa de medicamente și terapie. Totuși, în ultima perioadă problemele i-ar fi reapărut.

”În trecut, el a suferit episoade maniaco-depresive, având în vedere că suferă de bipolaritate. Acum, el se luptă iar”, spun surse din anturajul celor doi.

”Kim este îngrijorată, la fel ca întreaga familie. Este o situație foarte stresantă, pentru că atitudinea și comportamentul lui Kanye sunt imprevizibile”, mai spune sursa. Mulți au considerat că simptomele descrise de rapper păreau să fie asemănătoare cu cele ale pacienților care suferă de schizofrenie paranoică.

Sursă foto: arhivă Ciao

Articolul Decizie șocantă! Kim Kardashian a depus actele de divorț, după 7 ani de mariaj cu Kanye West apare prima dată în Ciao.ro.

Ciao