Detalii șocante din viața Prințesei Diana! Ce a făcut înainte de a muri

Detalii șocante din viața Prințesei Diana! Ce a făcut înainte de a muri

Au apărut noi detalii din viața Prințesei Diana. De data aceasta este vorba despre Camilla Parker Bowles, presupusa amantă a Prințului Charles.

Înainte să moară, Prințesa Diana a confruntat-o pe Camilla Parker Bowles, presupusa amantă a Prințului Charles. Erau rivale de ani buni, iar Prințesa Diana a simțit că era momentul să vorbească cu ea. În documentarul ”In her own words”, bazat pe internviul care a fost acordat de Prințesa Inimilor jurnalistului Martin Bashir în 1995, a povestit motivul pentru care a confruntat-o pe Camilla chiar la petrecerea aniversară a surorii sale.

„I-am spus: Camilla, ştiu exact ceea ce se întâmplă între voi. Mi-a răspuns: Nu ştiu la ce te referi. I-am zis că ştiu ce este între ea şi Charles. Atunci, ea mi-a zis ceva interesant: Ai tot ceea ce-ţi doreşti. Toţi bărbaţii din lumea asta sunt îndrăgostiţi de tine. Ai doi copii frumoşi. Ce vrei mai mult? I-am răspuns: Îmi vreau soţul”, povestea Diana despre momentul confruntării.

După ce i-a spus aceste lucruri, Camilla Parker Bowles ar fi lăsat capul în jos și nu ar fi zis nimic, semn că și-ar fi recunoscut vinovăția, arată Spynews.

Care au fost ultimele cuvinte ale Prințesei Diana înainte să moară

Prințesa Inimilor și-a pierdut viața într-un grav accident de circulație, alături fiindu-i iubitul de atunci, Dodi Al-Fayed, decedat și el în accident.

În acești ani, au fost „născute” o sumedenie de teorii ale conspirațiilor care încercau să „dezgroape” ceea ce, probabil, nu va putea fi vreodată dezgropat. Pe de altă parte, în noianul acesta de informații și teorii, există două persoane care au ieșit în presă cu două declarații absolut cutremurătoare care au legătură cu ultimele zile din viața Prințesei Diana.

Sergentul Xavier Gourmelon, pompierul care i-a acordat primul ajutor Prințesei Diana în primele minute după ce a avut loc accidentul a spus că aceasta avea momente de luciditate, iar într-unul dintre ele a avut puterea să întrebe: „My God, what’s happened?/Dumnezeule, ce s-a întâmplat?“.

Un alt bărbat important din viața Alteței Sale Regale a povestit care a fost ultima discuție pe care a avut-o cu Prințesa Diana. Paul Burrell, Majordomul Prinţesei Diana, își amintește că fix în momentul în care s-a urcat în mașină atunci când a plecat la Paris, aceasta i-a spus cu un ton trist, abătut: „Vei fi acolo când mă voi întoarce, nu?”… Nu s-a mai întors, pentru că după câteva ore a fost victima cumplitului accident care a îndoliat lumea întreagă.

Sursă foto: arhivă CIAO

Articolul Detalii șocante din viața Prințesei Diana! Ce a făcut înainte de a muri apare prima dată în Ciao.ro.

Ciao