Detalii uluitoare despre condițiile de la Survivor! Au sau nu spațiu privat de baie și igienă concurenții? După eliminare, Majda spune adevărul!

Detalii uluitoare despre condițiile de la Survivor! Au sau nu spațiu privat de baie și igienă concurenții? După eliminare, Majda spune adevărul!

Survivor. Au sau nu spațiu privat de baie și igienă concurenții din Republica Dominicană? Majda Aboulumosha spune adevărul, după eliminarea din emisiunea concurs de la Kanal D!

Majda, despre spațiu privat de baie și igienă la Survivor

Întoarsă acasă de o scurtă perioadă, după ce a fost eliminată de la Survivor România, unde concura în echipa Faimoșilor, Majda și-a reluat activitatea, a revenit la viața ei de dinainte de a-și lua zborul spre Dominicană. Mai mult, ea este din nou foarte activă pe conturile de socializare unde ține legatura cu fanii ei care o întreabă diverse lucruri. Mare parte din întrebările pe care i le adresează sunt în legătură cu Survivor, unde concurenții luptă pentru supraviețuire.

Un internaut curios voia să știe dacă este real ca toți concurenții de la Survivor chiar nu au toalete, băi, unde să-și facă igiena.

“La Survivor aveați spațiu privat unde să vă spălați, să vă faceți igiena?” este întrebarea fanului. “Nu, doar jungla și marea!”, i-a raspuns Majda.

“Ce mâncați când nu găseați cocos?” – “Tot timpul găseam cocos, dar dacă cumva chiar nu găseam, nu mâncam nimic”

“Se fuma acolo, aveau voie cei care fumau?” – “Nuuuu!!”

Deși inițial, când a ajuns în Dominicană, nu era prea încântată de nuca de cocos pe care o mânca zilnic, mai apoi, când și-a dat seama că este principala sursă de hrană, Majda s-a obișnuit cu gustul. Ca mai apoi, se pare, a ajuns să se îndrăgostească de el! Mai exact, odată ajunsa acasă, Majda s-a apucat să gătească produse la care a adăugat și nucă de cocos rasă, după cum le-a arătat fanilor pe instastory.

Majda: ”Au fost momente când m-am accidentat și am văzut stele verzi”

Vedeta a mărturisit faptul că pe parcursul competiției s-a simțit de nenumărate ori rău, însă nu a dorit ca aceste lucruri să se afle.

Au fost multe momente în care mi-a fost foarte greu, mai ales atunci când mi-am luxat glezna și medicul spunea că dacă mai intru risc să plec acasă. Au fost momente când m-am accidentat și am văzut stele verzi și m-am ridicat și am continuat traseul. Au fost momente când mă trezeam noapte din somn și vomitam și nu am spus, dar am fost văzută pe camere. Eu nu sunt bolnăvicioasă, nu am leșinat în viața mea, nu sunt așa de firavă. Domnul doctor m-a îngrijit foarte bine, i-am rugat să nu dea imagini din ambulanță să mă vadă mama și să se îngrijoreze”, a povestit Majda.

Foto: Arhivă Ciao.ro/ Capturi Kanal D/ Instagram Majda Aboulumosha

Articolul Detalii uluitoare despre condițiile de la Survivor! Au sau nu spațiu privat de baie și igienă concurenții? După eliminare, Majda spune adevărul! apare prima dată în Ciao.ro.

Ciao