Dezvăluiri cutremurătoare! Cum a aflat mama Laurei Stoica de moartea fiicei sale

Dezvăluiri cutremurătoare! Cum a aflat mama Laurei Stoica de moartea fiicei sale

Anul acesta, pe 9 martie, s-au împlinit 15 ani de la moartea regretatei artiste Laura Stoica. Mama cântăreței a făcut dezvăluiri despre ziua tragică în care fiica sa și-a pierdut viața.

Pe 9 martie 2006, Laura Stoica și partenerul său și-au pierdut viața într-un accident de mașină. Cei doi se întorceau la București, după ce artista a susținut un concert în orașul Urziceni.

O maşină a intrat pe contrasens şi a lovit în plin autoturismul în care se afla Laura Stoica şi logodnicul ei, Cristian Mărgescu. Tragedia a fost extrem de dureroasă, mai ales că artista era și însărcinată cu primul său copil.

Cum a aflat mama Laurei Stoica de moartea fiicei sale

În cadrul unui interviu pentru Antena Stars, mama regretatei artiste a mărturisit faptul că a fost sunată de numeroase persoane în seara tragică, care întrebau ce face Laura, fără să îi dea însă prea multe detalii.

Cea de la care a aflat într-un final vestea a fost nora sa, care la acea vreme era stabilită în Anglia.

„Au fost câteva persoane care m-au sunat, întrebându-mă ce fac și ce face Laura. Neștiind nimic le spuneam că e bine. Chiar una dintre persoane era o prietenă din București cu care trebuia să se întâlnească Laura în seara aia. Când a văzut că nu știu nimic îmi spunea că o sună și că nu răspunde. Eu îi ziceam că e la spectacol, să o sune mai târziu. Dacă aflați ceva îmi spuneți și mie, mi-a spus ea. Până când m-a sunat și sora mea, nu mi-a spus nimic. M-au sunat copiii din Anglia, nora mea. M-a întrebat dacă e adevărat și am spus ce să fie adevărat. Iar atunci am aflat. Mi-aduc aminte de multe ori, sunt triste. Dar așa a vrut Dumnezeu”, a spus mama Laurei Stoica.

„Știu că a fost o perioadă când încă mă mai întrebam cum s-a întâmplat. Ce a simțit ea, pentru că era o fire foarte sensibilă. Și am aflat ulterior că nu a apucat să își dea seama de tragedie și că s-a sfârșit repede. Așa a vrut Dumnezeu să își găsească perechea potrivită, de a simți bucuria că va fi mamă. Mă tot întreba mereu că ea nu simte nimic, că nu are niciun simptom. Discutam pe tema asta și bineînțeles că ne bucuram că o să fie frumos, dar dacă Dumnezeu a vrut să se termine totul atunci…”, a mai declarat aceasta.

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Articolul Dezvăluiri cutremurătoare! Cum a aflat mama Laurei Stoica de moartea fiicei sale apare prima dată în Ciao.ro.

Ciao