Dezvăluiri făcute de Alin de la ”Survivor”! Ce s-a întâmplat în prima seară la hotel, după eliminare: ”E în premieră ceea ce spun acum”

Dezvăluiri făcute de Alin de la ”Survivor”! Ce s-a întâmplat în prima seară la hotel, după eliminare: ”E în premieră ceea ce spun acum”

Alin Sălăjean este concurentul de la ”Survivor România” care a fost nevoit să renunțe din cauza unor probleme medicale. Ce s-a întâmplat în prima seară la hotel, după eliminarea din show.

Alin Sălăjean a venit pe canapeaua de la ”Teo Show„, Kanal D,” alături de soția sa. A vorbit despre perioada în care a fost în emisiunea ”Survivor România”, despre concurenți și despre ce a făcut în prima seară la hotel, după ce a fost eliminat din show-ul de supraviețuire. Apoi, a făcut și alte mărturisiri din ”spatele” camerelor video.

„Când am văzut miile de mesaje, mă plimbam pe lângă hotel singur. Nu am reușit să dorm în pat, pentru că după ce dormi 7 săptămâni pe jos și în natură, nu ai cum să te simți confortabil în pat. Am ieșit afară, m-am pus lângă piscină, pe jos, pe beton, mi-am luat pătura din cameră, au venit trei câini lângă mine.

Unul a stat la capul meu și unul lângă mine și am dormit două ore, până la 7. Asta nimeni nu știe. E în premieră ceea ce spun acum. Eu în prima seară după ce m-au dus la hotel am dormit tot afară”, a declarat Alin Sălăjean pentru wowbiz.

„Primesc mesaje de la zeci de fete care îmi spun că mă iubesc și că vor relații cu mine. Diana le știe. I le-am arătat pe toate. Au zis că vor să mă cloneze. Avem momente de sinceritate aici. Am spus-o și public. Eu am mai primit a doua șansă. Dacă tu nu profiți de aceste lucruri… Am primit a doua șansă. Atunci nu ai cum să nu îți iubești soția”, a continuat războinicul.

Marilena a părăsit Survivor, după ce a fost descalificată

Marilena a părăsit competiția Survivor, joi seară, în lacrimi, ea fiind descalificată.

“Vreau să fiu sinceră, exact cum am făcut-o și până acum. În fiecare zi, de două săptămâni, nu mă mai regăsesc. Nu mai pot să ies dintr-o stare în care am intrat foarte adânc și îmi vine să plâng încontinuu. Este foarte greu ce trăiesc eu în momentul de față aici și psihic am decăzut foarte mult. Ieșirea pe care am avut-o la consiliu, în loc să fiu bucuroasă, nu am putut să mă bucur de acel premiu să spun așa pentru că eu nu mai vreau să mai continui.

Nu mai pot să continui psihic și nu mă mai motivează absolut nimic și îmi pare enorm de rău pentru echipa mea pentru că în ultimul rând eu chiar i-am tras în jos. Am simțit în ultimele zile că sunt acea verigă negativă și mă simt extrem de vinovată. 

Legat de cei de acasă, le mulțumesc că m-au suținut, doar că i-am dezamăgit. Eu nu mai pot să continui, simt că nu mai pot efectiv.

Nu mă mai țin picioarele, îmi amorțesc. În fiecare zi mă trezesc plângând și pot confirma și colegii. Nu mai pot! Vreau să îmi cer scuze că i-am dezamăgit și le mulțumesc că m-au susținut, dar și aici și acasă voi face ceea ce simt. E foarte important să fii sincer cu tine în interior. Am trăit cele mai intense clipe aici. Nu am mai trăit așa ceva niciodată și m-a făcut să depășesc anumite limite.

Mă credeam o persoană mult mai tare, dar am descoperit că am un psihic foarte slab. Nu îmi este rușine să ridic mâna și să spun că nu mai pot. Nu îmi este rușine. Deși sunt o luptătoare și asta am vrut să dau dovadă tot timpul. În primele săptămâni am dat totul și cred că rezervele mele s-au terminat. Nu mai pot și nu mai vreau”, a spus Marilena.

Sursă foto: capturi video Youtube

Articolul Dezvăluiri făcute de Alin de la ”Survivor”! Ce s-a întâmplat în prima seară la hotel, după eliminare: ”E în premieră ceea ce spun acum” apare prima dată în Ciao.ro.

Ciao